سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,477

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMEMI13_107

Index date: 25 January 2017

آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها abstract

در این پژوهش، آشکارسازی آسان ریزساختاری در گرید فولادی 7227 / 1 در طی فرآیند نورد گرم، آنیل و کوئنچ، با استفاده از تکنیکهای جدید اچ شیمیایی رنگی به طور گسترده ای مورد بررسی قرار گرفتند. اجزای ریزساختاری این گرید فولادی میتواند شامل فازهای آستنیت،پرلیت، فریت، بینایت و مارتنزیت باشد. محلول های اچ شیمیایی مختلفی شامل: نایتال% 2 ، پیکرال، Glycergia ، Klemm´s III ، Lucas's ،Ammunium persulfite10% و Marshall's برای شناسایی جزئیات فازها مورد استفاده قرار گرفتند. مشاهدات متالوگرافی بدست آمده نشان می دهد که نایتال % 2 به عنوان یک محلول اچ پرمصرف و کاربردی شناخته شده، قابلیت تفکیک جزئیات فازها در ریزساختار فولاد مورد بررسی را ندارد و این محلول در بعضی از شرایط حتی قادر به ظاهر کردن جزئیات فازی هم نیست. بطوریکه با استفاده از تکنیک های جدیداچ شیمیایی می توان جزئیاتی نظیر بینایت و مارتنزیت به عنوان فازهای موثر در خواص مکانیکی و فیزیکی این گرید فولادی را آشکارسازی کرد که در روش متداول اچ شیمیایی نایتال اصلا قابل رویت نیستند و در نهایت با استفاده از نرم افزار آنالیزگر تصویری Clemex درصد کمی فازها را در ریزساختار محاسبه شده است. برای اثبات نتایج از آنالیز پراش اشعه ایکس، تصاویر نوری و میکروسکوپ الکترونی و در نهایت میکروسختی سنجی از فازهای مختلف به عمل آمده است

آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها Keywords:

آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها authors

رضا محمدی احمدآبادی

دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سمیه مهرانفر

کارشناسی ارشد دانشگاه یزد،

مالک نادری

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهرماه 1395-دانشگاه صنعتی امیرکبیر ...
irons and steels, B. L. Bramfitt, A. O. Benscoter, ASM ...
Metallography and micro structures, G. F. Vander Voort, ASM Handbook, ...
Microstructur of Historicl Iron-Based Objects, George F. Vander Voort, Buehler ...
E. Duka, T. Dilo, Connection between micro and macro hardness ...
The _ student conference On Metallurgical and Materials Engineering september ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها" توسط رضا محمدی احمدآبادی، دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سمیه مهرانفر، کارشناسی ارشد دانشگاه یزد،؛ مالک نادری، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله 27 ، 1، متالوگرافی رنگی، اچ دو مرحلهای، مارتنزیت، بینایت، آستنیت هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1477 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش، آشکارسازی آسان ریزساختاری در گرید فولادی 7227 / 1 در طی فرآیند نورد گرم، آنیل و کوئنچ، با استفاده از تکنیکهای جدید اچ شیمیایی رنگی به طور گسترده ای مورد بررسی قرار گرفتند. اجزای ریزساختاری این گرید فولادی میتواند شامل فازهای آستنیت،پرلیت، فریت، بینایت و مارتنزیت باشد. محلول های اچ شیمیایی مختلفی شامل: نایتال% 2 ، پیکرال، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آشکارسازی ریزساختار فولاد 7227 / 1 با استفاده از تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی و تعیین درصد کمی فازها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.