سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 599

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMEMI13_211

Index date: 25 January 2017

سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال abstract

نانوساختارهای اکسید روی به عنوان جاذب پرتوی ماورای بنفش در ترانزیستورها، جاذب عناصر سنگین از منابع آب، کاتالیستها، نیمههادیها و درسلولهای خورشیدی کاربرد دارند. روشهای متعددی برای سنتز نانوساختارهای اکسید روی استفاده شده است، که میتوان روش فلاکس، شیمی تر، انباشتبه روش تبخیر فازی، تک اشعهی مولکولی، رسوبدهی لیزر پالسی و کندوپاش را نام برد. در میان روشهای شیمی تر، روش پلیال برخلاف روشهای دیگر،نیاز به تجهیزات گران قیمت، دمای بالا و فرآیند تکلیس ندارد. این روش شامل حرارت دادن مادهی اولیهی فلز یا نمک در محیطی مانند گلیکول یا گلیسرولبه مدت مشخص و در دمای معین است. در پژوهش حاضر، از روش پلیال برای سنتز نانوساختار اکسید روی استفاده شدهاست و با تغییر شرایط آزمایش دو ساختار متفاوت اکسید روی بدست آمد. در آزمایش اول، محلول 1 مولار استات روی در اتیلنگلیکول تهیهشد، سپس در دمای 170 درجهی سلسیوس، حرارت داده شد، نتیجهی این آزمایش نانوذرات اکسید روی با اندازهی 100 - 48 نانومتر بود. در آزمایش دوم با استفاده از نصف حجم اتیلنگلیکول مصرفی درآزمایش اول، محلول با غلظت دو برابر تهیهشد، سپس محلول حاصل به نصف دیگر اتیلنگلیکول حرارت داده شده در دمای 170 درجهی سلسیوس، به تدریج و با سرعت ثابت اضافه شد. نتیجهی این آزمایش، نانوپوستههای اکسید روی با ضخامت حدود 60 - 43 نانومتر بود

سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال Keywords:

سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال authors

زهرا قائمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

امیرمصطفی امیرجانی

دانشجوی دکترای مهندسی مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

پیروز هویدامرعشی

استادیار دانشکدهی مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

داود حق شناس

استادیار دانشکدهی مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تشکیل شده و فرصت رشد وجود نداشت، بنابراین method with ...
مین مایش علمی دانشجویی هندسی مواد و متالورژی ایران مهرماه ...
Chieng, B.W. and Y.Y. Loo, Synthesis of Zno nanoparticles by ...
Dakhlaoui, A., et al., Synthesis, ch aracterization and optical properties ...
Schoen, Nan ocrystalline metallic powders and films produced by the ...
Feldmann, C. and H.O. Jungk, Polyol -mediated preparation of nanoscale ...
Edition, 2001. 40(2): p. 359-362. ...
Tsuji, M., et al., Synthesis of gold nanorods and nanowires ...
Orel, Z.C., et al., Cuprous oxide nanowires prepared by _ ...
Tang, X., et al., Rapid and high-yield sytthesis of silver ...
September 2016 - AmirKabi University of Technology ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال" توسط زهرا قائمی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر،؛ امیرمصطفی امیرجانی، دانشجوی دکترای مهندسی مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر،؛ پیروز هویدامرعشی، استادیار دانشکدهی مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ داود حق شناس، استادیار دانشکدهی مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوساختار، اکسید روی، روش شیمی تر، روش پلیال هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 599 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نانوساختارهای اکسید روی به عنوان جاذب پرتوی ماورای بنفش در ترانزیستورها، جاذب عناصر سنگین از منابع آب، کاتالیستها، نیمههادیها و درسلولهای خورشیدی کاربرد دارند. روشهای متعددی برای سنتز نانوساختارهای اکسید روی استفاده شده است، که میتوان روش فلاکس، شیمی تر، انباشتبه روش تبخیر فازی، تک اشعهی مولکولی، رسوبدهی لیزر پالسی و کندوپاش را نام برد. در میان روشهای شیمی تر، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز نانوساختارهای اکسید روی به روش پلیال با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.