سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 813

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMSER02_091

Index date: 25 January 2017

بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی abstract

در این مطالعه، جذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده توسط نانوذرات آهن صفر ظرفیتی سنتز شده به روش سبز بررسی شد. هدف اصلی این پژوهش بررسی همدماهای جذب و واجذب فسفر و کروم برای بنتونیت طبیعی و بنتونیت اصلاح شده توسط نانوذرات آهن است. نتایج حاصل حاکی از آنا ست که همدمای جذب سطحی کروم و فسفر از مدل لانگمویر پیروی میکند و حداکثر ظرفیت جذب بنتونیت ا صلاح شده برای ف سفر و کروم بهترتیب 27/63و60/56 میلیگرم در گرم است. در حالیکه حداکثر ظرفیت بنتونیت طبیعی برای جذب فسفر و کروم بهترتیب 4/61و 1/34میلی گرم درگرم گزارش شد. برای هر دو جاذب، منحنیهای حا صل از برازش دادههای جذب و واجذب ف سفر و کروم بر هم مطبق نیست که ن شان دهندهای غیر برگ شتپذیر بودن فرآیند جذب ا ست و در انتهای آزمایش واجذب میزان فسفر و کروم رها شده از بنتونیت اصلاح شده به ترتیب 9 و 14 درصد بود. بهطورکلی نتایج حاصل از این پژوهش ن شان داد که لایه پو شانی رس بنتونیت با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی سنتز شده به روش سبز منجر به افزایش ظرفیت جذب آن برای عنا صرفسفر و کروم گردید

بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی Keywords:

بنتونیت , کروم , شیمی سبز , فسفر , نانوذرات آهن صفر ظرفیتی

بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی authors

اکبر سلیمان زاده

بخش علوم و مهندسی خاک دانشگاه شهیدباهنر کرمان

مجید فکری

بخش علوم و مهندسی خاک دانشگاه شهیدباهنر کرمان

سمیه بختیاری

بخش مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سیرجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Almeelbi, T., and Bezbaruah, A. 2012. Aqueous phosphate removal using ...
Bakhtiary, S., Shirvani, M., and Shariatmadari, H. 2013. Ads _ ...
Jiang, W., Pelaez, M., Dionysiou, D. D., Entezari, M. H., ...
Kragovic, M., Dakovic, A, Markovic, M., Krstic, J., Gatta, G. ...
Tandon, P. K., Shukla, R. C., and Singh, S. B. ...
Xie, J., Lin, Y., Li, C., Wu, D., and Kong, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی" توسط اکبر سلیمان زاده، بخش علوم و مهندسی خاک دانشگاه شهیدباهنر کرمان؛ مجید فکری، بخش علوم و مهندسی خاک دانشگاه شهیدباهنر کرمان؛ مجید حجازی مهریزی؛ سمیه بختیاری، بخش مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سیرجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست (کیفیت، سلامت و امنیت خاک) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بنتونیت، کروم، شیمی سبز، فسفر، نانوذرات آهن صفر ظرفیتی هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 813 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه، جذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده توسط نانوذرات آهن صفر ظرفیتی سنتز شده به روش سبز بررسی شد. هدف اصلی این پژوهش بررسی همدماهای جذب و واجذب فسفر و کروم برای بنتونیت طبیعی و بنتونیت اصلاح شده توسط نانوذرات آهن است. نتایج حاصل حاکی از آنا ست که همدمای جذب سطحی کروم و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جذب و واجذب فسفر و کروم توسط بنتونیت و بنتونیت اصلاح شده با نانوذرات آهن صفر ظرفیتی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.