سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 819

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM06_055

Index date: 25 January 2017

شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW abstract

یکی از مشکلات روز افزون برداشت بی رویه از آبخوان ها کاهش راندمان چاه و در نتیجه افزایش عمق چاه (کف شکنی) و حفر چاه های عمیق می باشد. از پیامدهای افزایش عمق چاه ها کاهش ظرفیت مخزن آبخوان ها، افت سطح آب، فرونشست... می باشد. در این مقاله جهت شبیه سازی اثر افزایش عمق چاه در آبخوان از مدل عددی MODFLOW در دشت علی آباد استفاده گردیده است. بدین ترتیب به ازای افزایش عمق چاه یک لایه به آبخوان اضافه گردیده و آبخوان تک لایه به چند لایه با ضخامت های مختلف تبدیل گشته است. پس از بررسی نتایج مشخص گردید، که بخش هایی از آبخوان با افزایش عمق چاه نسبت به شرایط کنونی خشک گریده و چنانچه این روند به همین صورت ادامه یابد طی چند سال آینده شاهد خشک شدن بخش های زیادی از دشت علی آباد خواهیم بود.

شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW Keywords:

شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW authors

مرتضی بیژنی

کارشناسی ارشد مهندسی عمران آبهای زیرزمینی دانشگاه شهید بهشتی

سید محمد رضا مجدزاده طباطبایی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی

علی مریدی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دفتر بهبود روش‌های بهره‌برداری آب. (1392)، "راهنمای نگهداری، بهسازی و ...
محمودیان شوشتری، _ 1392. "هیدرولیک آبهای زیرزمینی، " انتشارات دانشگاه ...
دفتر مطالعات پایه منابع آب گروه آب‌های زیرزمینی و تلفیق ...
Zhou, Y, Li, W., 2011. A review of regional groundwater ...
Brewer, K., Fogle, T., Stieve, A., Barr, C., 2003. "Uncertainty ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW" توسط مرتضی بیژنی، کارشناسی ارشد مهندسی عمران آبهای زیرزمینی دانشگاه شهید بهشتی؛ سید محمد رضا مجدزاده طباطبایی، استادیار دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی؛ علی مریدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کف شکنی، مدل عددی، MODFLOW، راندمان چاه، GMS هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 819 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات روز افزون برداشت بی رویه از آبخوان ها کاهش راندمان چاه و در نتیجه افزایش عمق چاه (کف شکنی) و حفر چاه های عمیق می باشد. از پیامدهای افزایش عمق چاه ها کاهش ظرفیت مخزن آبخوان ها، افت سطح آب، فرونشست... می باشد. در این مقاله جهت شبیه سازی اثر افزایش عمق چاه در آبخوان از مدل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی کف شکنی چاه های بهره برداری با استفاده از مدل MODFLOW با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.