سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 558

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM06_243

Index date: 25 January 2017

ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود) abstract

امروزه مدیریت جامع و یکپارچه منابع آب به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر پذیرفته شده است.در این میان مدل سازی رفتار تلفیقی آب های سطحی و زیرزمینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در این پژوهش سد مخزنی نمرود در شهرستان فیروزکوه و دشت گرمسار انتخاب شد.ابتدا حوضه از نظر منابع آب سطحی و زیرزمینی،مصارف و سایر پارامتر های موثر بررسی گردید از مدل WEAP برای برنامه ریزی،بهینه سازی و مقایسه سناریو های مختلف استفاده شد پس ازاطمینان از صحت نتایج خروجی مدل با اضافه نمودن سد نمرود و مصارف مرتبط با آن در شرایط آتی،بررسی ها در این تحقیق در شرایط وضع موجود، احداث سد و احداث سد با اعمال سناریو ی،دوره خشک و افزایش راندمان آبیاری انجام شده است.در ارزیابی سناریوی دوره خشک که تأثیر احداث سد و وقوع یک دوره خشک در منطقه را توامان مورد بررسی قرار می دهد،افت آبخوان نسبت به شرایط احداث سد بیش از دو برابر خواهد شد به 2/27 متر افزایش خواهد یافت،همچنین در ارزیابی سناریوهای ترکیبی افزایش راندمان آبیاری به مقادیر 5 و 10 و 15 درصد و وقوع دوره خشک افت آبخوان برآورد گردید.نتایج نشان داد که افزایش راندمان آبیاری تأثبر قابل ملاحظه ای در کاهش افت سطح آب زیرزمینی منطقه خواهد داشت.

ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود) Keywords:

ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود) authors

آوین حکمی

دانشجوی دکتری مهندسی منابع آب،گروه علوم و مهندسی آب،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

حسین بابازاده

دانشیار گروه علوم و مهندسی آب،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-Global Water Partnership (GWP) Technical Advisory Committee, "Integrated Water Resources ...
- پورمحمد، ی.شاهنظری، ع. ر، عمادی و م _ ض.احمدی. ...
ا- سیفی، ک .نظری فر، م، 5.مومنی، ر .(1385) ارزیابی ...
-I6] شفائیان فرد د.کوهیان افضل، ف . یخکشی، م، ا ...
باقری هارونی، م _ _ مرید، س .(1392) مقایسه مدل ...
_ وکیلی، ن . صفوی، ح .اوهب یزدی، س، ع ...
-Shih, J.S. and ReVelle, C. 1994. Water-Supply Operations during Drought: ...
- Amato, C. C., D. C. McKinney, E. Ingol-Blanco, and ...
- Purkey, D.R., B. Joyce, S. Vicuna, M.W. Hanemann, L.L. ...
- Vishal, K., Mehtaa, Van R., Hadenb, Brian A. Joycea, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود)" توسط آوین حکمی، دانشجوی دکتری مهندسی منابع آب،گروه علوم و مهندسی آب،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ حسین بابازاده، دانشیار گروه علوم و مهندسی آب،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راندمان آبیاری، حبله رود، مدل WEAP هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 558 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه مدیریت جامع و یکپارچه منابع آب به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر پذیرفته شده است.در این میان مدل سازی رفتار تلفیقی آب های سطحی و زیرزمینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در این پژوهش سد مخزنی نمرود در شهرستان فیروزکوه و دشت گرمسار انتخاب شد.ابتدا حوضه از نظر منابع آب سطحی و زیرزمینی،مصارف و سایر پارامتر های موثر بررسی گردید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثر تغییرات راندمان آبیاری بر منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی:رودخانه حبله رود) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.