سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 597

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_001

Index date: 24 February 2017

تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه abstract

بسیاری از فعالیتهای زندگی تحصیلی نیاز به توانایی خواندن و نوشتن دارد. مطالعه پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی در فرهنگ کتابخوانی در میان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه انجام گرفته است. روش پژوهش توصیفی-تحلیلی بوده است.جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه به تعداد(30660 نفر) بوده که از میان آنها تعداد 379 نفر با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای و با استفاده از جدول مورگان به عنوان نمونه آماری پژوهش انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در پژوهش، پرسشنامه نظرسنجی محقق ساخته بوده است. با توجه به توصیفی بودن پژوهش داده های حاصل از پرسشنامه ها با استفاده از فراوانی و درصد مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج تحلیل نشان داد که دلیل اصلی دانش آموزان برای استفاده از شبکه های اجتماعی چت کردن با دوستان بوده است و آنها کمتر از منابع علمی استفاده کرده اند.دانش آموزان زمان زیادی را به استفاده از شبکه های اجتماعی اختصاص داده اند و استفاده از شبکه های اجتماعی براحتی توانسته بر عادتهای مطالعه دانش آموزان تاثیر بگذارد.

تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه Keywords:

تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه authors

رقیه اشرفی

کارشناسی علوم تربیتی گرایش مدیریت برنامه ریزی آموزشی ، منطقه سرو ، روستای هفت چاران مدرسه مفتح

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ احمدی، کبری.(1392). بررسی رفتارهای کتابخوانی کودکان و نوجوانان در ...
- قیطاسی nناهید.(1391).بررسی موانع و راهکارهای توسعه فرهنگ کتابخوانی در ...
Adomi, E.E. & Ejirefe, L. (2012). Students" Experience with Facebook ...
_ Behrman, C (2009). The Culture of Reading in a ...
Kaplan, A & Haenlei, M(2010). Users of the World, the ...
Loving M. & Ochoa, M (2010). Facebook as a Classroom ...
Shehu.N & Shehu, A. (2014). Challenges of Social Networking on ...
Ahmadu Bell University, Zaria. Research on Humanities and Social Sciences/ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه" توسط رقیه اشرفی، کارشناسی علوم تربیتی گرایش مدیریت برنامه ریزی آموزشی ، منطقه سرو ، روستای هفت چاران مدرسه مفتح نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های اجتماعی ، کتابخوانی ، دانش آموزان ، دوره دوم متوسطه هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 597 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از فعالیتهای زندگی تحصیلی نیاز به توانایی خواندن و نوشتن دارد. مطالعه پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی در فرهنگ کتابخوانی در میان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه انجام گرفته است. روش پژوهش توصیفی-تحلیلی بوده است.جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه به تعداد(30660 نفر) بوده که از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیراستفاده از شبکه های اجتماعی درعادتهای مطالعه و کتابخوانی درمیان دانش آموزان دوره دوم متوسطه ارومیه با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.