سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,023

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_003

Index date: 24 February 2017

ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال abstract

هدف پژوهش حاضر بکارگیری قابلیت های موجود در عصر دیجیتال در جهت جذب، ترویج و توسعه ی مطالعه و کتابخوانی می باشد. از ویژگی های عصر حاضر این است که اشخاص می توانند اطلاعات را آزادانه منتقل کنند و دسترسی سریع به علمی داشته باشند که قبلاً ممکن نبوده است. در این تحقیق تأثیر دو رسانه تلویزیون و کتابخانه بر ترویج مطالعه و کتاب خوانی مورد مطالعه قرار گرفته است، با توجه به تحقیقات داخلی این دو رسانه با استفاده از فناوری های نوین و شکل سرگرمی به خود گرفتن افراد زیادی را به خود جذب می نمایند و در نهایت می توانند پیام خودشان را به مخاطب انتقال دهند و منجر به ترویج کتاب و کتاب خوانی در مخاطبان خود گردند.

ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال Keywords:

عصر دیجیتال , رسانه , مطالعه و کتاب خوانی

ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال authors

سمیه رحمانی

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، اداره آموزش و پرورش زنجانرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا1.افروز اردبیلی، داریوش. (1385). بر کتاب خوانی ایرانیان باید گریست، ...
باقریان، نجمه.(1392). گذری بر خان کتاب و کتاب خوانی، پیام ...
حق شناسه مریم؛ یوسف پور جدی، خدیجه.(1393). به کارگیری دستگاههای ...
رسول زاده اقدام، صمد؛ عدلی پور، صمد؛ زینی وند، یوسف.(1391)نگرش ...
هزنگنه، حسین.(1391). مبانی نظری تکنولوژیآ موزشی، تهران: آوای نور. ...
مگودرزی، شراره.(1395. معرفی الگوهای ترویج کتاب خوانی در جهان و ...
میرحسینی، زهره؛ محمدی، زهرا.(1391). نقش تلویزیون در ترویج فرهنگ کتاب ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال" توسط سمیه رحمانی، کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، اداره آموزش و پرورش زنجانرود نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عصر دیجیتال، رسانه، مطالعه و کتاب خوانی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2023 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش حاضر بکارگیری قابلیت های موجود در عصر دیجیتال در جهت جذب، ترویج و توسعه ی مطالعه و کتابخوانی می باشد. از ویژگی های عصر حاضر این است که اشخاص می توانند اطلاعات را آزادانه منتقل کنند و دسترسی سریع به علمی داشته باشند که قبلاً ممکن نبوده است. در این تحقیق تأثیر دو رسانه تلویزیون و کتابخانه بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ترویج مطالعه و کتاب خوانی در عصردیجیتال با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.