سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

موانع و مشکلات موجود در راه مطالعه وکتاب خوانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 529

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_011

Index date: 24 February 2017

موانع و مشکلات موجود در راه مطالعه وکتاب خوانی abstract

هلْ یسْتوی الذین یعْلمون والذین لا یعْلمون : بگو آیا کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند، مساوی اند؟ امام علی(ع) : کتاب نیکو گوینده ای است . مقام معظم رهبری : کتابخوانی برای یک ملت فریضه و واجب است هرگاه جهل و بی خبری، مثل علفهای هرز به قصد تخریب در یک جامعه ای بروید یا شبهه ها ذهن جوانان را فلج کنند، یکی از مهم ترین کارهایی که می تواند آفت جهل را بزداید، مطالعه است و آنچه می تواند شبهه های ذهنی را دفع کند و ایمان و اطمینان را به قلب ها باز آورد، کتابخوانی است.از منظر فلسفی «حقیقت جویی» را با خمیر و سرشت انسان عجین دانسته اند یعنی او را فطرتاً حقیقت جو می دانند. روانشناسان جدید این حس را در نیاز بنیادی تر و عمیق تر «خودشکوفایی» می بینند که انسان با به فعلیت درآوردن استعدادهای بالقوه خود، دامنه هستی و وجود خویش را می گستراند و وسیع تر می کند. ذهن خلاق بشر از زمان های دور همواره در پی این بوده است که پاسخی برای پرسش های خود بیابد، ناشناخته ها را مورد شناسایی قرار دهد و بنیان های زندگی فردی و اجتماعی خود را بر یافته های علمی هموار سازد.راه های ترویج فرهنگ مطالعه داشتن علم و آگاهی به خود و محیط اطراف خویش از ویژگی های مهم انسانی است که او را از سایر موجودات اطراف خویش جدا می کند. تا آنجا که خود را در میان آنها غریبه و بیگانه می یابد. اهمیت این صفت به حدی است که بسیاری از انسان شناسان او را موجودی «جست وجوگر» تعریف کرده اند.به همین دلیل روحیه پژوهش، مطالعه و کنکاش علمی در زمینه های مختلف با انسان آمیخته بوده و با پیشرفت و تکامل حیات اجتماعی و گسترش علوم و فنون عجین شده است . شناخت ویژگی ها، توانایی ها، نیازها و علاقه های کودکان و نوجوانان، این وظیفه را متوجه مربیان، والدین، هنرمندان و کتابداران می کند تا بکوشند آنچه در توان دارند در خدمت فراهم کردن شرایط مساعدی قرار دهند که فرایند رشد کودکان و نوجوانان را تسهیل کند. شکی نیست که یکی از مهم ترین این شرایط، ایجاد عادت هایی است که کودک نوجوان را به سمت شناخت و آگاهی هدایت کند. ایجاد عادت به مطالعه، یکی از عادت های پسندیده است. او نیازمند این است که خود را بهتر بشناسد، به قابلیت خود پی ببرد، دایره شناخت خود را از محیط بالا ببرد و با روابط انسانی بهتر آشنا شود. پس تلاش برای ایجاد عادت به مطالعه باید از اولویت های کارگزاران فرهنگی باشد. اما نقطه آغاز مطالعه کجاست؟

موانع و مشکلات موجود در راه مطالعه وکتاب خوانی authors

مهسا علیمحمدی

آموزگار شاغل درآموزش و پرورش سلطانیه ، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوترگرایش نرم افزار

مقاله فارسی "موانع و مشکلات موجود در راه مطالعه وکتاب خوانی" توسط مهسا علیمحمدی، آموزگار شاغل درآموزش و پرورش سلطانیه ، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوترگرایش نرم افزار نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 529 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هلْ یسْتوی الذین یعْلمون والذین لا یعْلمون : بگو آیا کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند، مساوی اند؟ امام علی(ع) : کتاب نیکو گوینده ای است . مقام معظم رهبری : کتابخوانی برای یک ملت فریضه و واجب است هرگاه جهل و بی خبری، مثل علفهای هرز به قصد تخریب در یک جامعه ای بروید یا شبهه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله موانع و مشکلات موجود در راه مطالعه وکتاب خوانی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.