سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,975

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_024

Index date: 24 February 2017

نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان abstract

بدون شک یکی از مهم ترین و موثرترین دوران زندگی آدمی، کودکی است ؛ دورانی که شخصیت پایه ریزی و شکل میگیرد.در این دوران خواندن نخستین سنگ پایه زندگی اجتماعی کودک است . باخواندن کتاب و گفتگو پیرامون آن، کودک تجربیاتیکسب میکند. او یاد میگیرد چگونه سخن بگوید، چگونه نظرش را بیان کند، چگونه به نظر دیگران احترام بگذارد و چگونه بنویسد . اگر درجامعه ای نیازهای کودکان و خانواده های آنها از حق تقدم برخوردار نیست، باید برای برآوردن آنها کوشید. ابتداباید از وضع کودکان وخانواده آنها در جامعه ای که در حال تغییر است، آگاه شد . هنگام طرح هد ف ها ،سیاستهای عمومی وعینی آموزشی ، درگیر نمودن والدین در برنامه ریزی برای کودکان باید از دانش آنها در تغییر الگوهای خانواده و با توجه به شرایط اقتصادی – اجتماعی، تغییرات تکنولوژی، گرایشها و عقاید جامعه و قانون گذاری استفاده کرد . گسترش این مهارت هابرای والدین و کودکان با ارزش است. برای راهنمایی کودکان در زمینه کتابخوانی برداشت های متعددی تهیه گردیده است . اینبرداشتها شامل الگو قرار دادن، اصلاح رفتار، درک شناختی کودک، و تغییر جهت رفتار است تا او را از خط ردوری از مطالعه کردن، حفظ کند . آدمی در دوران کودکی به علت عدم شناخت کافی از جهان پیرامون، بیشتر تحت تاًثیر شرایط محیط اطرافشقرارمی گیرد . با این توصیف می توان به نقش خانواده و محیط های یادگیری چون مدارس در شکل گیری شخصیت کودک اشاره کرد . در این مقاله ضمن بررسی برخی عوامل بازدارنده مطالعه در بین کودکان به عوامل تاثیرگذار در ایجاد علاقه به کتاب خوانی ومطالعه اشاره می شود .

نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان Keywords:

نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان authors

الهام ابراهیم خانی

آموزش و پرورش منطقه سلطانیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احدیان، محمد . مقدمات تکنولوژی آموزشی _ تهران : شرکت ...
استنگر، رالف سی . راه های تشویق به مطالعه . ...
افشار، اسدالله . بررسی وضعیت وجایگاه کودکان در جهان . ...
ایلگ، فرانسیس . اسمیس، لوئیز . روانشناسی کودک از تولد ...
بیرانوند، علی . بررسی وضعیت کتابخانه های مقطعه متوسطه استان ...
بررسی راهکارهای علمی ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی غیر درسی ...
دلا کاتو، کارل . دشواریهای گفتاری و خواندن در کودکان ...
سیدی، حسین . کودک، کتاب، مطالعه . تهران : کانون ...
شهرآرای، مهرناز . روانشناسی یادگیری کودک و نوجوان _ تهران ...
قزل ایاق . ادبیات کودکان و نوجوانان و ترویج حاندن ...
کبخش راوری، ماشاله. چگونه کودکان ونوجوانان را به مطالعه علاقه ...
لاریک، نانسی . چگوه بچه هایمان را به مطالعه تشویق ...
نجاتی، حسین . روانشناسی کودک (حرکت، تلاش، تکاپو) چگونگی رفتار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان" توسط الهام ابراهیم خانی، آموزش و پرورش منطقه سلطانیه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کودک، مطالعه، خانواده، کتابخوانی، خواندن، والدین هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6975 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدون شک یکی از مهم ترین و موثرترین دوران زندگی آدمی، کودکی است ؛ دورانی که شخصیت پایه ریزی و شکل میگیرد.در این دوران خواندن نخستین سنگ پایه زندگی اجتماعی کودک است . باخواندن کتاب و گفتگو پیرامون آن، کودک تجربیاتیکسب میکند. او یاد میگیرد چگونه سخن بگوید، چگونه نظرش را بیان کند، چگونه به نظر دیگران احترام بگذارد و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش والدین در مطالعه و کتاب خوانی کودکان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.