سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

«نگاه دین اسلام به مطالعه و کتابخوانی»

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 812

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_040

Index date: 24 February 2017

«نگاه دین اسلام به مطالعه و کتابخوانی» abstract

اقراء باسم ربک الفلق» (قرآن کریم ،سوره مبارکه فلق، آیه یک) دین اسلام که منشا تحولات عمیق و موثر بشری در رفتارها، کردارها، سیاست ، حکومت داری، خانواده و ... شده است با خواندن شروع می شود. می توانست با جمله های زیر آغاز گردد: برو بگو، برو هدایت کن، برو با کافرین و مشرکین بجنگ، برو معاد را توضیح بده، برو خمس و زکات بستان، برو نماز بخوان وروزه بگیر ، برو امام را تعیین کن ، امر به معروف و نهی از منکر انجام بده و ... . خداوند میخواست به پیامبر اکرم و مردم مسلمان بفهماند که اساس فهم تمام مسایل مسلمین چه در صدر اسلام و چه در تمام ادوار خواندن و تفکر است. انسان برای زنگی فکری خود به سه چیز نیاز دارد: بخواند ، بنویسد و حساب کند. (هادی قائمی، 1393) منشا این نیازها هم خواندن و مطالعه است، امروز باید بخوانیم تا فردا بتوانیم بنویسیم. مدرسه و نظام تعلیم و تربیت هر کشوری مسلمان یا غیر مسلمان اصلی ترین ، بنیادی ترین و بهترین مکان تحقق این مهم است.1- زنگ کتابخوانی در مدارس: به شرط تمهید مقدمات سخت افزاری و نرم افزاری و توجیه مدیران و معلمان و اولیا می توانیم از پایه چهارم ابتدایی تا پایان دوره اول متوسطه یک ساعت از آموزش هفتگی را به زنگ کتابخوانی و مطالعه اختصاص دهیم البته بایستی کتابهای موجود در کتابخانه های مدارس یا شهر متناسب با توانایی دانش آموزان تجهیز و در ساعات مذکور بلا فاصله در اختیار معلم مربوطه قرار گیرد.2- زنگ انشاء: فراموشی این زنگ آسیب زیادی به نوشتار و خواندن دانش آموزان زده است. خروجی مدارس و دانشگاههای ما به گونه ایست که لیسانس های ما از نوشتن متن یک در خواست ساده عاجزنددر حالیکه به راحتی فرمولهای عجیب و سخت ریاضی و فیزیک را به راحتی حل می کنند. ایراد این کار در فرد نیست در برنامه ریزی و تبلیغات گسترده ای که گاها آموزش و پرورش هم قربانی این برنامه ها شده است، ریشه دارد. ما میدانیم مقدمه هر نوشتنی ، خواندن است پس تا می توانند بچه ها بنویسند هرچند غلط، هرچند به کام ما و حکومت خوش نیاید، هرچند نامه های عاشقانه باشد و ...

«نگاه دین اسلام به مطالعه و کتابخوانی» authors

طلعت نورمحمدی

لیسانس جغرافیا ، آموزگار آموزش و پرورش، زنجان- شهرستان ایجرود- اداره آموزش و پرورش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امانی، غفور، آذر نوید، فرید(1380)- نقش کتابخانه های مدارس در ...
خینفر، حسین، طاهری، فاطمه، سیار، ابوالقاسم، (1393) . بررسی راهکاهای ...
صفحه اینترنتی: http://www. daneshju. ir/fo rum/f50l/t701 20/html ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "«نگاه دین اسلام به مطالعه و کتابخوانی»" توسط طلعت نورمحمدی، لیسانس جغرافیا ، آموزگار آموزش و پرورش، زنجان- شهرستان ایجرود- اداره آموزش و پرورش نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 812 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اقراء باسم ربک الفلق» (قرآن کریم ،سوره مبارکه فلق، آیه یک) دین اسلام که منشا تحولات عمیق و موثر بشری در رفتارها، کردارها، سیاست ، حکومت داری، خانواده و ... شده است با خواندن شروع می شود. می توانست با جمله های زیر آغاز گردد: برو بگو، برو هدایت کن، برو با کافرین و مشرکین بجنگ، برو معاد را توضیح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله «نگاه دین اسلام به مطالعه و کتابخوانی» با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.