سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 545

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CPCONF01_092

Index date: 24 February 2017

مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار abstract

هدف از انجام پژوهش مقایسه سیستم های مغزی/ رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع دو و افراد بهنجار بود. روش تحقیق از توع علی مقایسه ای بود. جامعه آماری این پژوهش کلیه ی بیماران زن مبتلا به دیابت نوع دو مراجعه کننده به انجمن دیابت ایران و انستیتو غدد برون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی ایران و افراد عادی در سال 1395 بودند. 50 نفر زن دیابتی به روش نمونه گیری هدفمند و 50 نفر از افراد بهنجار به روش نمونه گیری دردسترس انتخاب و براساس سن، جنس و تحصیلات همتاسازی شدند. از پرسشنامه ی سیستم های مغزی/رفتاری کاور و وایت (1989) با پایایی 0/73 استفاده شد. داده ها با تحلیل واریانس چند متغیره تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بین سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار تفاوت معنی داری وجود دارد ( P<0/0001 ). در مجموع می توان گفت که حساسیت بالای سیستم مغزی رفتاری نقش تسهیل کننده در بروز بیماری دیابت نوع 2 داشته و بنابراین می توان مبتنی بر این ویژگی، وقوع و عدم وقوع بیماری دیابت نوع 2 را به طور نسبی در کنار سایر عوامل موثر، پیش بینی نمود.

مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار Keywords:

مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار authors

مهری قرمزگلی

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه روانشناسی، تهران، ایران.

رزیتا ذبیحی

استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اسلامشهر، اسلامشهر، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حاتملو، میژه؛ باباپور خیرالدین، جلیل. (1393). "مقایسه صفات شخصیتی و ...
حجازی، نسرین (1389). اثربخشی بازی درمانی بر کیفیت زندگی و ...
درویشی، صمد؛ فرهادی، مهران؛ روزبهانی، مهدی. (1394). "مقایسه ویژگی‌های شخصیتی ...
American Diabetes Association. (2012). "Economic Costs of Diabetes in the ...
Argyle, M. (2001). "The Psychology of happiness". London: Routledge. 1, ...
Carver, C. S. &amp; White, T. L. (1989). "Behavioral inhibition, ...
Corr, P.J (2002). "Gray's reinforcement sensitivity theory: Tests of the ...
Gomez, R., &amp; Gomez, A. (2002). "Personality traits of the ...
Gray, J. A. (1994). "Framework for taxonomy of psychiatric disorders". ...
Gray, J.A. McNaughton N. (2000). "The neuropsycho logy of anxiety: ...
1. Gray, J.A. (2000). "The Psychology of Anxiety an enquiry ...
Hahn, T.A., Dresler, T.A., Ann-Christine, E.A., Michael, M., Plichta, A., ...
Hall, P.A., Coons, M.., &amp;Vallis, T.M. (2008). "Anxious temperament and ...
The Internationol Congress of the Humonities and Culturol Studies ...
Kanyazev, G. &amp; Slobodskoj -Plusnin, J. Y. (2007). "Behavioral approach ...
Meyer, B., Olivier, L., &amp; Roth, D.A. (2005). "Please don't ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار" توسط مهری قرمزگلی، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه روانشناسی، تهران، ایران.؛ رزیتا ذبیحی، استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اسلامشهر، اسلامشهر، ایران. نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی علوم انسانی، مطالعات فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم های مغزی/رفتاری، دیابت نوع دوو هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 545 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از انجام پژوهش مقایسه سیستم های مغزی/ رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع دو و افراد بهنجار بود. روش تحقیق از توع علی مقایسه ای بود. جامعه آماری این پژوهش کلیه ی بیماران زن مبتلا به دیابت نوع دو مراجعه کننده به انجمن دیابت ایران و انستیتو غدد برون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی ایران و افراد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی دیابت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه سیستم های مغزی/رفتاری بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد بهنجار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.