سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,194

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_043

Index date: 31 July 2008

بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری abstract

جمع آوری فاضلاب شهری نه تنها برای نجات محیط زیست از آلودگی ضروری می باشد بلکه از نظر امکان استفاده مجدد از منابع آبی موجود با توجه به کمبود منابع تأمین آب سالم، دارای اهمیت فراوانی است. در این راستا جمع آوری رواناب سطحی ناشی از بارندگی برای جلوگیری از تخریب تأسیسات شهری و ایجاد سیلاب در سطح شهر نیز مطرح است. بدین منظور با تهیه اطلاعات لازم در مورد اقلیم و نقشه های توپوگرافی، طرح تفصیلی، کاربری اراضی و شیب منطقه، بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب شهری و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری MIKE SWMM برای بخش سرمست از توابع شهرستان گیلات غرب در استان کرمانشاه انجام شد. MIKE SWMM یک مدل تجاری قوی در زمینه شبیه سازی سیلاب و فاضلاب شهری می باشد که از ترکیب دو مدل MIKE11‌ و SWMM تهیه شده اتس. مدل مذکور شامل سه بلوک رواناب، انتقال و انتقال توسعه یافته است. مطالعه هیدرولوژیکی شبکه با استفاده از بلوک رواناب و مطالعه هیدرولیکی شبکه با استفاده از بلوک انتقال توسعه یافته انجام می شود و در هر واحد هیدرولوژیکی نیمرخ طولی و عرضی جریانف سرعت و شیب مسیرهای انتقال مشخص گردید. بر اساس وجود و یا عدم وجود اضافه بار (Surcharge) و شرایط سیلابی (Flooding) در محل گره هاف کفایت شبکه موجود برای انتقال فاضلاب و رواناب سطحی با دوره های بازگشت مختلف ارزیابی گردید. دبی اوج عبوری از مجاری، بر اساس میزان فاضلاب شهری و شدت بارش های متفاوت مشخص و در نهایت ابعاد تیپ بر اساس نتایج به دست آمده ارائه گردید.

بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری Keywords:

بهینه سازی , فاضلاب شهری , رواناب سطحیف مدل MIKE SWMM

بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری authors

زهرا عفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاو

محمود رائینی سرجاز

استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی

رامین فضل اولی

استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
منزوی، م.ت. (1378). "جمع‌آوری فاضلاب." چاپ سوم، انتشارات دانشگاه تهران، ...
علی بخشی، ش. (1386). "آنالیز و شبیه‌سازی سیلاب در شبکه‌های ...
Hsu, M.H., Chen, S.H. and Chang, T.J. 2000. Inundation Simulation ...
Smith, A.A. 1999. Integrating Simulation and Design for Stormvater Mangment. ...
Vaes, G., Bouteligier, R., Herbos, P. and B ERLAM ONT, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری" توسط زهرا عفتی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاو؛ محمود رائینی سرجاز، استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی ؛ رامین فضل اولی، استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینه سازی، فاضلاب شهری، رواناب سطحیف مدل MIKE SWMM هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3194 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جمع آوری فاضلاب شهری نه تنها برای نجات محیط زیست از آلودگی ضروری می باشد بلکه از نظر امکان استفاده مجدد از منابع آبی موجود با توجه به کمبود منابع تأمین آب سالم، دارای اهمیت فراوانی است. در این راستا جمع آوری رواناب سطحی ناشی از بارندگی برای جلوگیری از تخریب تأسیسات شهری و ایجاد سیلاب در سطح شهر نیز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی هیدرولیکی شبکه جمع آوری فاضلاب و رواناب سطحی با استفاده از مدل کامپیوتری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.