سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,871

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM10_229

Index date: 24 February 2017

معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری abstract

مبارزه شیمیایی با آفات یعنی بکارگیری سم و سمپاشی از بیش از نیم قرن پیش تا به امروز و مصرف بی رویه این سموم موجب ایجاد بسیاری بیماری ها در انسان، آلودگی های زیست محیطی و افزایش مقاومت آفات در برابر این نوع مبارزه شده است. امروزه در سطح دنیا ممنوعیت مصرف این مواد در دستور کار قرار دارد؛ از اینرو اهمیت شیوه های غیر شیمیایی و غیر مخرب کنترل آفات با توجه روبرو شده است. حرکت در راستای توسعه پایدار کشاورزی، کاهش احتمال ایجاد مقاومت در آفات هدف، کاهش باقیمانده سموم و اثرات زیان آور مواد شیمیایی در محصولات و محیط زیست طبیعی، کاهش هزینه های بهداشتی و درمانی جامعه، امکان تولید محصول سالم و ارگانیک و بسیاری موارد دیگر از اهداف مبارزه غیر شیمیایی آفات است. از این میان استفاده از طیف های متعدد امواج الکترومغناطیس مورد نظر محققان و پژوهشگران قرار گرفته است. این پژوهش بصورت کتابخانهای به معرفی کاربردها و موارد استفاده از امواج رادیویی، اشعه گاما و تابش نور به عنوان سه طیف از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات برخی ازمحصولات کشاورزی و مواد غذایی میپردازد. معرفی پژوهشهای صورت گرفته به دو صورت ارائه شده است. کاربرد و استفاده موفق طیفی از امواج الکترومغناطیس در کنترل آفات محصولات دانه ای و انباری معرفی و در بخش دیگر برخی از پژوهشهایی که در حوزه مدلینگ توزیع حرارت در مواد غذایی تحت درمان امواج رادیویی صورت گرفته، بررسی شده است.

معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری Keywords:

معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری authors

امین رستمی

مربی، گروه علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

حسن صدرنیا

عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پورعسگری، ح، صراف معیری، ح. و کاوسی، ا. 1392. تاثیر ...
خاقانی، ش.، خاقانی، ش. و مشیدی، ع. 1387. استفاده از ...
خاقانی، ش.، اللهیاری، ح.، ذوالفقاریه، ح.، خاقانی، ش.، میرمحمدی، ش. ...
ذوالقاریه، ح.، باقری زنوز، ا، بیات اسدی، ه.، مشایخی، ش.، ...
Alfaifi, B., Tang, J., Jiao, Y., Wang, S., Rasco, B., ...
Huang, Z., Chen, L, and Wang, S. 2015. Computer simulation ...
Huang, Z., Marra, F., and Wang, S. 2016. A novel ...
Jiao, S., Deng, Y., Zhong, Y., Wang, D., and Zhao, ...
Ling, B., Hou, L., Li, R., Wang, S. 2015. Storage ...
Wang, S., Yue, J., Chen, B., and Tang, J. 2008. ...
Zhou, L., Ling, B., Zheng, A., Zhang, B., and Wang, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری" توسط امین رستمی، مربی، گروه علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران؛ حسن صدرنیا، عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اشعه گاما، الکترومغناطیس، امواج رادیویی، تابش نور، دفع آفات هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3871 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مبارزه شیمیایی با آفات یعنی بکارگیری سم و سمپاشی از بیش از نیم قرن پیش تا به امروز و مصرف بی رویه این سموم موجب ایجاد بسیاری بیماری ها در انسان، آلودگی های زیست محیطی و افزایش مقاومت آفات در برابر این نوع مبارزه شده است. امروزه در سطح دنیا ممنوعیت مصرف این مواد در دستور کار قرار دارد؛ از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی کاربرد طیفی از امواج الکترومغناطیس جهت دفع آفات محصولات دانه ای و انباری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.