سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR

Publish place: Geomatics 1385
Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,760

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO85_08

Index date: 14 January 2006

بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR abstract

در این تحقیق از داده های TERRA-MODIS , NOAA-AVHRR و به کارگیری دو روش قرار دادن آستانه در داده های AVHRR و MODIS به منظور شناسایی سطوح برف گیر ارتفاعات البرز مرکزی استفاده شده است. اساس تکنیکهای تفکیک ابر و برف، اختلاف انعکاس آنها در محدوده طول موجهای مرئی و مادون قرمز انعکاسی می باشد. در الگوریتم برف سنجی MODIS، با تعریف شاخص NDSI ، جداسازی برف انجام شد اما با توجه به عدم توانایی این شاخص درجداسازی برف از سایر منابع رطوبتی، با تعریف حدوده آستانه برای باندهای 1و2و4و6 این مسئله حل می گردد. در الگوریتم برف سنجی توسط داده های NOAA نیز از آستانه گذار در انعکاس باندهای 3،1 و محاسبه Radiance و دمای درخشندگی باندهای حرارتی استفاده می شود. با استفاده از داده های AVHRR درتاریخ 16/1/1383 مساحت برفگیر 5303 کیلومتر مربع و با استفاده از داده های MODIS در تاریخ 13/1/1382، مساحت سطوح برف گیر البرز مرکزی با پوش کامل، ناقص و پوشش ابر به ترتیب 994 و 2570 و 2505 کیلومتر مربع محاسبه گردید.در پایان نیز با استفاده از همبستگی میان عناصر اقلیمی دمای 9/2 درجه سانتیگراد به عنوان آستانه ریزش برف و ارتفاع متناظر صفر درجه به عنوان خط ماندگاری برف محاسبه گردید.

بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR Keywords:

بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR authors

غلامرضا دینی

کارشناس ارشد سنجش از دور و GIS از دانشگاه تربیت مدرس

پرویز ضیائیان فیروزآبادی

استادیار گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه شهید بهشتی

منوچهر فرج زاده اصل

استادیار گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آمار ایستگاههای شرکت آب منطقه ای تهران طی سالهای 1381-1351 ...
BRYAN A. BAUM, QING TREPTE, 1999, a Grouped Threshold Approach ...
Dorothy K. Hall, Andrew B. Tait, George A. Riggs, Vincent ...
Jahangir Porhemmat, Bahram Saghafian, Hossain Sedghi, 2000, SNOW COVER MAPPING ...
P. Malcher, D. Floricioiu, and H. Rott, International Geosciences and ...
Simpson. J.J, Stitt, M. Sienko, 1998, Improved estimates of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR" توسط غلامرضا دینی، کارشناس ارشد سنجش از دور و GIS از دانشگاه تربیت مدرس؛ پرویز ضیائیان فیروزآبادی، استادیار گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه شهید بهشتی؛ منوچهر فرج زاده اصل، استادیار گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 85 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم پهنه بندی برف ، دمای درخشندگی ، آلبدو ، رادیانس ، خط برف ، NOAA , MODIS , NDSI هستند. این مقاله در تاریخ 24 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2760 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق از داده های TERRA-MODIS , NOAA-AVHRR و به کارگیری دو روش قرار دادن آستانه در داده های AVHRR و MODIS به منظور شناسایی سطوح برف گیر ارتفاعات البرز مرکزی استفاده شده است. اساس تکنیکهای تفکیک ابر و برف، اختلاف انعکاس آنها در محدوده طول موجهای مرئی و مادون قرمز انعکاسی می باشد. در الگوریتم برف سنجی MODIS، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برف طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی با استفاده از تصاویر سنجنده های MODIS و AVHRR با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.