سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 506

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI23_760

Index date: 24 February 2017

بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ abstract

سس کچاپ یکی از محصولات مهم گوجه فرنگی است که مصرف کنندگان فراوانی دارد. ویژگی های مهم کیفی این سس از دیدگاه مصرف کننده شامل قوام سس و عدم آب اندازی آن می باشد. جدا شدن سرم از محصولات امولسیونی مانند سس گوجهفرنگی یکی ازبزرگترین مشکلات این صنعت می باشد که به اندازه ذرات معلق در یک محیط پراکنده بستگی دارد و به طور مستقیم مربوط به اجزا تشکیل دهنده گوجه فرنگی مانند مواد محلول و نامحلول میباشد. عوامل دیگری نظیر فرآیند همگن سازی و غلظت و شبکه پالپی نقش مهمی در تعیین آب اندازی محصولات گوجه فرنگی ایفا میکند. توزیع یکنواخت ذرات و همگن سازی فرمولاسیون و پایداری فیزیکی از مهمترین ویژگی های یک امولسیون به شمار می رود. سس گوجه فرنگی یک محصول سوسپانسیون ناهمگن است. در این پژوهش عصاره گیاه چوبک در سه غلظت(0/5، 1 و 1/5درصدوزنی/ وزنی) در فرمولاسیون سس مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار انجام شد. سپس کچاپ های حاوی غلظت های مختلف عصاره چوبک به لحاظ آب اندازی با دو دور 4700rpm و 9000 rpm با نمونه کنترل (فاقد صمغ) مورد مقایسه قرار گرفت. افزودن این صمغ به فرمولاسیون سس کچاپ در غلظت های مذکور تاثیر معنی داری بر کاهش آب اندازی نمونه ها داشت (P<0/05) و افزودن این صمغ باعث بهبود خصوصیات بافتی و کیفی و یکنواختی سس کچاپ شد.

بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ Keywords:

بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ authors

فاطمه حسینی طباطبائی

دانشجوی کارشناسی ارشدعلوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحدسبزوار،سبزوار،ایران

حجت کاراژیان

گروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، ایران

رضا کاراژیان

عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی مشهد، مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
داراب زاده، ن.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م. و مصباحی، غ. ...
یوسفی، م.، میزانی، م.، رسولی، س.، علیمی، م. و گرامی، ...
Bai, H.M., Ahn, J.K., Yoon, Y.H., Kim, H.U., 1978. A ...
Gujral, H. S., Sharma, A., &amp; Singh, N. (2002). Effect ...
H uber-Morath, A. (1967). Acan thophyllum _ In: Davis PH. ...
Sahin, H., &amp; Ozdemir, F.2004.Effect of some hydrocolloids on the ...
Sahin, H., « ozdemir, F. (2007). Effect of some hydrocolloids ...
Schi man-Czeika, H. (1988). Acan thophyllum _ In: Rechinger KH. ...
Sit, N., Misra, S , .Baruah, D., Badwaik, L. S., ...
Smith, J. (2009) .Please Pass the Ketchup: Cooked Tomatoes May ...
Taherian, A. R., Fustier, P., &amp; Ramaswamy, H. S. 2007. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ" توسط فاطمه حسینی طباطبائی، دانشجوی کارشناسی ارشدعلوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحدسبزوار،سبزوار،ایران؛ حجت کاراژیان، گروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، ایران؛ رضا کاراژیان، عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی مشهد، مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنایع غذایی، سس کچاپ، عصاره چوبک، آب اندازی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 506 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سس کچاپ یکی از محصولات مهم گوجه فرنگی است که مصرف کنندگان فراوانی دارد. ویژگی های مهم کیفی این سس از دیدگاه مصرف کننده شامل قوام سس و عدم آب اندازی آن می باشد. جدا شدن سرم از محصولات امولسیونی مانند سس گوجهفرنگی یکی ازبزرگترین مشکلات این صنعت می باشد که به اندازه ذرات معلق در یک محیط پراکنده بستگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.