سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,916

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TABASMINE02_013

Index date: 7 August 2008

بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی abstract

نواحی مورد مطالعه در این تحقیق شامل: مقطع چیروک، مقطع شش انگشت و مقطع حوض دو راه می باشد. سازند سردر در مقطع چیروک شامل تناوب شیل و سیلتستون، ماسه سنگ، ماسه سنگ آهکی و شیل آلی بوده که در قسمت پایینی مقطع یک لایه ماسه سنگ آهکی حاوی خار خار پوست، بریوزوئر و ساقه کرینوئید به سن کربونیفر بالایی (Late Namurian - Early Westphalian) وجود دارد در بالاترین قسمت سازند سردر دو لایه شیل حاوی فسیل مرجان، بریوزوئر، سفالوپود و براکیوپود متعلق به پرمین زیرین (Assilian- Early sakmaran) وجود دارد. سازند جمال شامل ماسه کواتزیتی، شیل، آهک دولومیتی و دولومیت آهکی متعلق به پریمن میانی است در مقطع شش انگشت سازند سر در شامل: ماسه سنگ، سیلتستون، آهک ماسه ای، آهک دولومیتی و دولومیت آهکی، متعلق به کربونیفر بالایی، پرمین زیرین است. سازند جمال در مقطع شش انگشت شامل: ماسه سنگ، آهک دولومیتی و دولومیت آهکی به سن پرمین میانی می باشد. در مقطع حوض دو راه سازند جمال مرکب از ماسه سنگ کواتزیتی (ماسه ریخته گری چیروک) به همراه بین لایه های شیل و سیلتستون نازک لایه متعلق به پرمین زیرین (Autunian) و حاوی فسیل های گیاهی می باشد.

بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی Keywords:

بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی authors

علیرضا پروانه

کارشناس ارشد زمین شناسی گرایش چینه و فسیل شناسی از دانشگاه اصفهان و کا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Archbold, N. W. , and G. 8. Thomas, 1984, New ...
Stocklin, J. _ and A. Setudehnia, 1991, Stratigraphy Lexione 6f ...
Turek, V. , J. marek, and C. Benes, 1988, Fossils ...
Wilson, N. and W. Rothwell, 1993, Paleobotany and the evolution ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی" توسط علیرضا پروانه، کارشناس ارشد زمین شناسی گرایش چینه و فسیل شناسی از دانشگاه اصفهان و کا نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش معدن و علوم وابسته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سردر، جمال، شتری، ماکروفسیل، میکروفسیل هستند. این مقاله در تاریخ 17 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1916 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نواحی مورد مطالعه در این تحقیق شامل: مقطع چیروک، مقطع شش انگشت و مقطع حوض دو راه می باشد. سازند سردر در مقطع چیروک شامل تناوب شیل و سیلتستون، ماسه سنگ، ماسه سنگ آهکی و شیل آلی بوده که در قسمت پایینی مقطع یک لایه ماسه سنگ آهکی حاوی خار خار پوست، بریوزوئر و ساقه کرینوئید به سن کربونیفر بالایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جایگاه چینه سازی سازنده های سرد و جمال در رشته کوه شتری طبش بر اساس مطالعات فسیل شناسی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.