سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 648

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF03_103

Index date: 24 February 2017

بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان abstract

رسوبات حاصل سایش و فرسایش لایههای سطح زمین، کنده شدن آبراههها، حرکت تودههای خاکی و سنگی ، فرسایش حاصل از سیلها و... میباشد . مواد تشکیلدهنده رسوبات از ریزترین دانهها تا قطعات درشت تشکیل شده و ورود آنها به دریاچه سد موجب کاهش حجم مفید مخزن سد میگردد. به این علت در بعضی از پروژهها ظرفیت مخزن را دو برابر یا بیشتر از میانگین جریان سالانه رودخانه طراحی میکنند و تنها در شرایط سیلزدگی مقداری آب تلف میشود. تجمع رسوبات روی دریچههای پایین و خروجیهای اضطراری نیز مشکل فنی دیگری ایجاد میکند . مطالعات انجام شده حاکی از فرسایش در حوضه آبریز رودخانه چم شیر گچساران در مقایسه با رودخانه های دیگر مناطق، رسوب فراوانی را حمل می کند.کهشناخت وضعیت رسوب حوضه و برآورد دقیق میزان رسوب خروجی از حوضه را نیز ضروری می سازد.هدف از این تحقیق بررسی معادلات بار معلق و بکارگیری آنهابرای حوضه آبریز سد چم شیر با رویکرد مبتنی بر تحلیل حساسیت بوده که تعدادی از معادلات بار معلق مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند.تحلیلحساسیت روابط به پارامترهای مؤثر در انتقال رسوب مانند دبی و شیب حوضه محقق شد. که کدام یک از روابط به خطای ناشی از اندازه گیری، حساسیت بیشتری دارد. نتایج نشان داد که در تحلیل حساسیت از میان رابطه اینشتین از میان روابط بار معلق بیشترین حساسیت و دقت را داشته رابطه باگنولد و چانگ در میان روابط بار معلق کمترین حساسیت جهت ارزیابی و تحلیل حساسیت بار رسوبی پیشنهاد می شود.

بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان Keywords:

بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان authors

اسدالله رستگار کشکولی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد یاسوج،گروه عمران،یاسوج، ایران

سید یعقوب ذوالفقاری فر

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج،گروه عمران ،یاسوج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفا عی بج ستا ن، م ' . (1378) _ ...
قریشی، س ح .، (1381) . "معا د لات بر ...
Jordan, P.R.(1 965)."Fluvial Sediment of the Mississippi River at St. ...
Ligia Pinto _ (2 005), Sensitivity analysis _ non-cohesive sediment ...
Nakato, T.(1990), Tested of Selected S e d i ment-Transport ...
Nordin, C _ 1964).:"Aspect of Flow Resistance and Sediment Transport, ...
R.I. Strand, E.L. Pemberton.(_ 960- 1987).:'Design of Small Dams"a water ...
Ruessink, B.G.(2005). Predictive uncertinty of a nearshore bed evolution model. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان" توسط اسدالله رستگار کشکولی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد یاسوج،گروه عمران،یاسوج، ایران؛ سید یعقوب ذوالفقاری فر، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج،گروه عمران ،یاسوج نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بار معلق، معادلات بار بستر، حساسیت، بار رسوبی، تغییرات دبی جریان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 648 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رسوبات حاصل سایش و فرسایش لایههای سطح زمین، کنده شدن آبراههها، حرکت تودههای خاکی و سنگی ، فرسایش حاصل از سیلها و... میباشد . مواد تشکیلدهنده رسوبات از ریزترین دانهها تا قطعات درشت تشکیل شده و ورود آنها به دریاچه سد موجب کاهش حجم مفید مخزن سد میگردد. به این علت در بعضی از پروژهها ظرفیت مخزن را دو برابر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی معادلات بار رسوبی با رویکردی مبتنی بر تحلیل حساسیت بار معلق به تغییرات دبی جریان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.