سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 523

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BPJCEE01_220

Index date: 24 February 2017

کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن abstract

تغییرات دائم در میزان تولید توان بادی و نیز اهمیت ایجاد ثبات در شبکه این ضرورت را به وجود می آورد که تدبیری برای حل این مشکل اندیشیده شود. تاسیساتی که از برق بادی استفاده می کنند باید از ژنراتورهای پشتیبان جهت تولید توان موردنیاز خود برای مدتی که تولید انرژی در توربین بادی پایین است استفاده کنند. از ذهیره سازی با استفاده از نیروگاه های آب تلمبه ای یا دیگر روش ها ذخیره سازی برق در شبکه می توانند برای به وجود آوردن تعادل در میزان تولید نیروگاه های بادی استفاده کرد یکی دیگر از راهکارهای ایجاد تعادل در تولید و مصرف سازگار کردن میزان مصرف با میزان تولید با استفاده از ایجاد تعرفه های متفاوت زمانی برای مصرف کننده هاست. در این مقاله روشی ارائه می گردد که در آن با استفاده از مکانزیمی به نام ترنینگیر (TGM) می توان توربین باد را همواره در سرعتی نگه داشت که بیشترین توان از توربین دریافت گردد و تا حدودی مشکل ناپایداری تولید نیز حل خواهد گشت. این روش به نوعی مکمل روشهای افزایش کارایی و جذب بیشترین توان می باشد و در عملکرد آنها خللی ایجاد نخواهد کرد. دور بهینه کاری توربین و نیز دور واقعی که وابسته به سرعت باد می باشد به عنوان ورودی به یک حلقه کنترلی اعمال می شود و بسته به میزان این خطا فرمان بر سر یک کنترل ولو فرستاده خواهد شد و با برخحورد روغن پر فشار با چرخ پلتونی که بر روی شفت تعبیه شده است همواره توربین در دور بهینه جهت جذب بیشترین توان از آن حفظ می شود.

کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن Keywords:

تولید نیروگاه های بادی , ذخیره سازی , ترنینگیر (TGM) , حلقه کنترلی

کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن authors

رضا مزارعی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

جاسم جمالی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
vector contrl of Sensorlessه [7] R. Cardenas and R. Pena, ...
wind energy Stand-alomeه [00] B. Singh and S. Sharmay, conversion ...
Q. Wang and L. Chang, :An intelligent maximum power extraction ...
novel control strategy of MPPT A"ه [2] G. Hua and ...
K.-H. Kim, D.-C. Lee, and J.-M. Kim, "Fast tracking control ...
M. Ermis, H. B. Ertan, E. Akpinar, and F. Ulgut, ...
S. M. Barakati, M. Kazerani, and J. D. Aplevich, "Maximum ...
E. Koutroulis and K. Kalaitzakis, "Design of a maximum power ...
A. G. A. Khalil and D.-C. Lee, "MPPT control of ...
rans. Ind. Electron., vol. 55, no. 3, pp. 1489-1490, Mar. ...
S. Morimoto, H. Nakayama, M. Sanada, and Y. Takeda, "Sensorless ...
F. D. Bianchi, H. D. Battista, and R. J. Mantz, ...
V. Akhmatov, Induction Generators for Wind Power. Brentwood, U.K.: Multi-Science ...
Z. Lubosny, Wind Turbine Operation in Electric Power System. New ...
E. B. Muhando, T. Senjyu, A. Uehara, and T. Funabashi, ...
F. F. M. El-Sousy, M. Orabi, and H. Godah, "Maximum ...
E. Ibarra, I. Kortabarria, J. Andreu, I. _ de Alegria, ...
G. Byeon, I.-K. Park, and G. Jang, "Modeling and control ...
B. Shen, B. Mwinyiwiwa, Y. Zhang, and B.-T. Ooi, "Sensorless ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن" توسط رضا مزارعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون؛ جاسم جمالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مهندسی برق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تولید نیروگاه های بادی، ذخیره سازی، ترنینگیر (TGM)، حلقه کنترلی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 523 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات دائم در میزان تولید توان بادی و نیز اهمیت ایجاد ثبات در شبکه این ضرورت را به وجود می آورد که تدبیری برای حل این مشکل اندیشیده شود. تاسیساتی که از برق بادی استفاده می کنند باید از ژنراتورهای پشتیبان جهت تولید توان موردنیاز خود برای مدتی که تولید انرژی در توربین بادی پایین است استفاده کنند. از ذهیره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل ردگیری ماکزیمم توان خروجی در سیستمهای توربین بادی با سرعت باد متغیر با در نظر گرفتن یک سیستم کمکی فشار روغن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.