سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 702

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DCONF01_218

Index date: 24 February 2017

بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال abstract

با توجه به موقعیت کشور که از نظر خطر زمین لرزه، از جمله کشورهای آسیب پذیر جهان به شمار می آید از این رو مقاوم سازی ساختمان ها نقش بسزایی در کاهش تلفات جانبی و خسارات مالی دارد.از جمله روش های مقاوم سازی ساختمان ها، افزایش میرایی سازه است که باعث کاهش نیروی وارده و در نتیجه کاهش ارتعاشات و تغییرمکان سازه می گردد.افزایش میرایی سازه ها با افزودن میراگر به سازه اتفاق می افتد. میراگرها انواع گوناگون دارند که از جمله ی آنها میراگر اصطکاکی است که به دلیل کم هزینه بودن و سهولت اجرا کاربرد فراوانی دارد. میراگر اصطکاکی پال نوعی میراگر اصطکاکی است که دارای سختی، مقاومت و قابلیت جذب انرژی زیادی می باشد . در این مقاله تاثیر این نوع میراگر ها را بر عملکرد لرزه ای قاب خمشی متوسط بررسی شده است. برای این منظور قاب های 3 ، 5 و 8 طبقه با دهانه 6 متر و ارتفاع طبقه ی 3.2 متر در دو حالت قاب خمشی متوسط و قاب خمشی متوسط با میراگر اصطکاکی پال با بارهای لغزش متفاوت 50،20،10،1 و 100 درصد وزن ساختمان طبق مبحث نهم مقررات ملی طراحی شد و در نرم افزار SAP2000 مدل گردید. پس از مدل کردن قاب ها تحلیل استاتیکی غیر خطی و همچنین آنالیز پوش اور روی آنها انجام گرفته و سطح عملکرد آنها ارزیابی شد . آنچه از این تحلیل ها حاصل شد : برای سازه مجهز به میراگرهای پال در تمام طبقات، میزان انرژی داخلی سازه ناشی از نیروهای لرزه ای کاهش یافته و مقدار زیادی از انرژی توسط میراگرها جذب شده و تغییرمکان های جانبی سازه در محدوده مناسبی بوده و سطح عملکرد سازه بهبود یافت. با افزایش بار لغزش میراگر اصطکاکی پال ظرفیت شکل پذیری سازه افزایش و اضافه مقاومت کاهش یافت که در نهایت منجر به افزایش ضریب رفتار سازه گردید .

بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال Keywords:

قاب خمشی بتنی متوسط , میراگر اصطکاکی پال , طراحی لرزه ای , تحلیل استاتیکی غیر خطی

بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال authors

نسرین شیرین زاده باروق

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سراج تبریز

الهام مودب

مربی دانشگاه سراج تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سپهری، کنترل سازه .1393 ...
کیوانی و رحیمی، کاربرد میراگرها در مقاوم سازی سازه ها1389. ...
واثقی امیری و تمجید، ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه های ...
Filiaturault, A., Cherry, S., "Seismic Tests of Friction on Dynamic ...
Imad, H _ Mual la-Borislav, B elev(2003). "Performance Of Steel ...
Pall, A., S. Marsh, C., "Response of Friction Damped Braced ...
Pasquin, C-Lebouf, N-P all, T, (2002)"Friction Damper For Seismic Rehabilitatio ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال" توسط نسرین شیرین زاده باروق، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سراج تبریز؛ غلامرضا باغبان گل پسند، باغبان گل پسند؛ الهام مودب، مربی دانشگاه سراج تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی و مدیریت فرهنگی شهرها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قاب خمشی بتنی متوسط، میراگر اصطکاکی پال، طراحی لرزه ای ، تحلیل استاتیکی غیر خطی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 702 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به موقعیت کشور که از نظر خطر زمین لرزه، از جمله کشورهای آسیب پذیر جهان به شمار می آید از این رو مقاوم سازی ساختمان ها نقش بسزایی در کاهش تلفات جانبی و خسارات مالی دارد.از جمله روش های مقاوم سازی ساختمان ها، افزایش میرایی سازه است که باعث کاهش نیروی وارده و در نتیجه کاهش ارتعاشات و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عملکرد لرزه ای و ضریب رفتار سازه های بتنی با قاب خمشی متوسط با بکارگیری میراگر اصطکاکی پال با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.