سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 584

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCAC02_007

Index date: 24 February 2017

واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها abstract

به نقش اجزای غیر سازه ای ساختمانها در بروز تلفات جانی و خساارت مالی ناشی از زمین لرزه توجه کمتری شده است. تجربه نشان داده است که حتی در صورت مقاومت ساختمان در مقابل زلزله ای به جزای غیر سازه ای آن پتانسیل زیادی برای وارد کردن آسیبهای جدی به ساکنان یا ایجاد اختلال در کارکرد ساختمان دارند. یکی از مهمترین اجزاء سازه ای مقاوم در برابر نیروی جانبی زلزله، میانقابها هستند. این اعضا تاثیر بسزایی بر روی سختی و مقاومت جانبی ساختمان داشته و لذا تاثیرات نها در رفتار لرزه ای ساختمان باید به هنگام تحلیل و طراحی لحاظ گردد. وجود میانقابها در سیستم سازه ای یک ساختمان، انرا در مقابل بارهای جانبی زلزله تقویت می نماید استفاده از میانقاب در طبقات بالا باعث جذب بیشتر نیروهای جانبی توسط میانقاب می شود که در نتیجه باعث کاهش تغییر مکان می گردد و دقیقا جایی که دیوار برشی با تغییر موردی خود نمی تواند وظیفه محوله را به خوبی انجام دهد استافده از سیستم ترکیبی میانقاب و سایر مهاربندهای جانبی به ویژه در طبقات بالا می تواند نقش مهمی در رفتار لرزه ای قابها داشته باشد. در ابتدا از میانقابها به عنوان پرکننده و جداکننده محیط استفاده می کردند و از نقش و قابلیت مهم آنها در رفتار لرزه ای سازه ها تا قبل از زلزله های متعدد که منجر به تحقیق و مطالعه گردید، صرف نظر شده بود، با مطالعات آزمایشگاهی اثر میانقابهای با کنج تقویت شده میانقابها با فیوز لغزشی حالتهای شکست در قاب مرکب، و اثر وجود دیوار پرکننده در قاب فولادی یا بتنی و نمونه هایی از خرابی میانقابها در زلزله های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.

واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها Keywords:

واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها authors

سروش شیروانیان

اصفهان میدان جمهوری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[[1].وفایی ابوالحسن .فخری مقدم.1382" مطالعه میانقاب ها و میکرو مدل ...
.نخعی، ایمان .1395"اثرات میانقاب " پایان نامه کارشناسی ارشد ...
. خانه عمران جوان، پرتال تخصصی مهندسی عمران ایران. ...
جزوه درسی دکتر آیت الهی.(1395). دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بافق، ...
مقالات مربوط به مقاوم سازی و بهسازی سازه ها. ...
]6[.Polyakov, S.V. _ (1956). "Masonry in Framed Buildings", Go dsudarstvenoe ...
. Holmes, M., (1961). "steel frams with Brickwork and concrete ...
. Stafford smith, B. (1966). "Behavior of square Infilled Frames", ...
. Saneinejad A., and Hobbs, B., (1995). "Inelastic Design of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها" توسط سروش شیروانیان، اصفهان میدان جمهوری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش سراسری مباحث کلیدی در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میانقاب، زلزله، ترک مرزی، شکست کنج، فیوز لغزشی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 584 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به نقش اجزای غیر سازه ای ساختمانها در بروز تلفات جانی و خساارت مالی ناشی از زمین لرزه توجه کمتری شده است. تجربه نشان داده است که حتی در صورت مقاومت ساختمان در مقابل زلزله ای به جزای غیر سازه ای آن پتانسیل زیادی برای وارد کردن آسیبهای جدی به ساکنان یا ایجاد اختلال در کارکرد ساختمان دارند. یکی از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله واکاوی علل استفاده ازمیانقاب ها درکاهش نیروی زلزله ، مدیریت ساختو بکارگیری صحیح آنها با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.