سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,390

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCEAUD03_057

Index date: 26 February 2017

ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش abstract

گسترش روزافزون شهرها و استفاده بیش ازحد خودروهای شخصی، باعث ایجاد مشکلات و آسیب هایی به محیط شهری شده است. مسیرهای ارتباطی در مجاورت بافت های شهری شکل گرفته و بزرگراه ها به عنوان یک عنصر اصلی و حیاتی میباشند. احداث و ساخت بزرگراه های شهری ، راهحلی جهت بهبود دسترسی ها و همچنین کاهش بار ترافیک شهرها است. بزرگراه های شهری به جهت برخورد با مخاطبین متعدد از اهمیت بالایی برخوردار و طراحی منظر آنها روشی نوین در بهبود منظر اینگونه فضاهای شهری میباشد. نمونه موردمطالعه در این پژوهش بزرگراه چمران در شهر تهران است که یکی از مهمترین بزرگراه های شهری تهران به جهت دسترسی های بالا، همچنین دارا بودن محور شمالی-جنوبی و قرارگیری در کنار مناطق مختلف شهری میباشد. آن چیزی که هم اکنون از دیواره های بزرگراه چمران دیده میشود، ساختمان های فرسوده در بعضی قسمتها ، جداره سبز گسسته، فضاهای رهاشده و ... میباشد، که نیاز به نگاهی جدید در طراحی بوده و موضوع اصلی در این پژوهش میباشد. نگارنده ابتدا به تحلیل سایت موردنظر پرداخته و سپس راهکارهایی در جهت حفاظت و مرمت از این منطقه بیان میشود.

ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش Keywords:

ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش authors

نگین سادات مقدسی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس

مهدی حقیقت بین

استادیار گروه معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پاکزاد. جهانشاه (1383) "راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران، " ...
محمودی، محمد مهدی، 1381 ." تاثیر بزرگراه‌های درون شهری د ...
لینچ، کوین (1385) سیمای شهر، ترجمه منوچهر مزینی، تهران، انتشارات ...
یاراحمدی، سمانه (1389) بررسی نقش لبه‌ها در تحقق اهداف منظر، ...
مامفورد، لوییز (1385) فرهنگ شهرها، ترجمه‌ی عارف اقوامی مقدم، تهران، ...
پورجعفر، محمدرضا، صادقی، علی رضا (1387) اصول حاکم بر طراحی ...
بهمنی کازرونی، س، جلالی، آ (1392) تاثیر نشانه‌ها و المان‌های ...
نقشه چندمنظوره تهران بزرگ، با آخرین اصلاحات، تهران: مرکز اطلاع‌رسانی ...
Mateus, A. S. (2006). Outlet city metzing an urban culturl ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش" توسط نگین سادات مقدسی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس؛ مهدی حقیقت بین، استادیار گروه معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بزرگراه شهری، منظر بزرگراه، ارتقاء کیفیت هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1390 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش روزافزون شهرها و استفاده بیش ازحد خودروهای شخصی، باعث ایجاد مشکلات و آسیب هایی به محیط شهری شده است. مسیرهای ارتباطی در مجاورت بافت های شهری شکل گرفته و بزرگراه ها به عنوان یک عنصر اصلی و حیاتی میباشند. احداث و ساخت بزرگراه های شهری ، راهحلی جهت بهبود دسترسی ها و همچنین کاهش بار ترافیک شهرها است. بزرگراه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارتقا کیفیت منظر بزرگراه های شهری نمونه موردی بزرگراه شهری چمران حد فاصل تقاطع بزرگراه همت تا نیایش با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.