سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 730

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIVILED03_052

Index date: 25 April 2017

تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی abstract

هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه ها می باشد. این پژوهش به دلیل قدمت دیرینه ای که در جهان و نیز در ایران دارد، همواره از دیرباز مورد توجه مهندسین بوده است. طی سالیان و به تدریج و با شکلگیری قالب استاندارد برای روسازیهای انعطاف پذیر وصلب، لزوم تهیه برنامه های کامپیوتری و تحلیل عددی روسازیها جهت صرف زمان کمتر و بررسی دقیقتر کاملا اجتناب ناپذیر می نمود. در این پژوهش سعی بر آن بوده است که روسازی انعطاف پذیر آسفالتی تحت اثر بارگذاری قایم در بالای رویه مورد بررسی قرار گرفته و توسط تیوری الاستیسیته و فرض ساده کننده روش برمیستر جهت مدل لایهای، تیوری ریاضی مربوط بسط داده شده و پایه های یک برنامه کامپیوتری براساس آن شکل گرفته است. نرم افزارهایی که با بهره جستن از تیوری لایه ای اقدام به تحلیل رفتار خاک و محاسبه تنش ها و تغییر مکان ها می نمایند. همگی ملزم به رعایت فرضیات و قوانین خاص تیوری لایه ای هستند. این شرایط بعضا محدود کننده ممکن است باعث تقریب های کوچک و یا بزرگی در جواب های نهایی سیستم گردد. روسازی های انعطاف پذیر را می توان با استفاده از تیوری چند لایه ای برمیستر تحلیل کرد. یافتن راه حل ریاضی مناسب برای تحلیل روسازی، آشنایی کامل با مفاهیم و فرضیات این روش، انتخاب مناسب پارامترها و متغیرهای مسیله، تدوین پایه های نرمافزار کامپیوتری جهت ورود اطلاعات این روش ریاضی به کامپیوتر است. نتایج نشان داد که وسایل با بیشترین اضافه بار شامل وانت ها، کامیون های 3 محور، کامیون های بنز، تریلر 4 محور 14 چرخ و تریلر 5 محور 18 چرخ می باشد به طوری که بیش از 09 % کل اضافه بار در این وسایل اتفاق می افتد. همچنین بیش از 50 % از اضافه بار کل مربوط به وانت بارها می باشد. همچنین مقایسه اوزان عبوری با مقادیر مجاز نشان دهنده ظرفیت خالی در وسایل باری است. این بررسی نشان می دهد وسایلی که بیشترین ظرفیت بلااستفاده را دارند شامل تریلر 5 محور 18 چرخ، کامیون های 3 محور، کامیون های بنز و کامیون های 2 محور 6 چرخ هستند. وانت ها، کامیون 4 محور و 3 محور بالاترین میزان بهره وری را دارند و کامیون های 2 محور، تریلر 3 محور و 4 محور کمترین میزان بهره وری را دارا هستند. کامیون های 3 محور با وزن مجاز 26 تن و فارغ از نوع روسازی بیشترین خرابی ها را ایجاد می نماید، در روسازی نوع 4 که روسازی ضعیفی به شمار می رود تریلر 5 محور 18 چرخ، کامیون های بنز و کامیون های 4 محور در رده های بعدی بیشترین صدمات وارده به راه قرار می گیرند. لذا میزان بهره وری روسازی راه ها تقریبا برابر با 50 % و به همین دلیل میزان صدمات وارده به روسازی راه نیز 50 % می باشد.

تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی Keywords:

تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی authors

مهدی عطارنیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

هوشیار ایمانی کله سر

استادیار مدعو گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین نامه روسازی جاده‌ها و آسفالت. (1390). وزارت راه و ...
دفتر تحقیقات و معیارهای فنی وزارت «راه و ترابری؛» مشخصات ...
حسنی، ابوالفضل؛ کسی؛ علی اصغر. (1391. برسی تاثیر طرح هندسی ... [مقاله کنفرانسی]
زیاری، حسن: گرائیلی افرا، محمد. (1385). بررسی تاثیر سرعت حرکت ...
طاهرخانی، حسن؛ جلالی جیرندهی، مسعود. (1393). بررسی تاثیر مشخصات وسایل ...
کری، محمود؛ افتخارزاده، سید فرهاد. (1387). مدیریت روسازی راه ها ...
کی منش، محمود رضا؛ شفیع پور ابوذر و مهرداد میرشکاریان ... [مقاله کنفرانسی]
Chatti, K., Kim, H.B., Yun, K.K., Mahoney, J.P., Monismith, C.L. ...
Galvin, P. and Dominguez, J. (2117) "Analysis of ground motion ...
Garg, V. K. and Vukkipati, R.V. (1984) "Dynamics of railway ...
Sheng, X. Jones, C. J. C. and Thompson, D. J. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی" توسط مهدی عطارنیاری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر؛ هوشیار ایمانی کله سر، استادیار مدعو گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روسازی راه ها، وزن محورها، سرعت خودروها، وسایل نقلیه هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 730 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه ها می باشد. این پژوهش به دلیل قدمت دیرینه ای که در جهان و نیز در ایران دارد، همواره از دیرباز مورد توجه مهندسین بوده است. طی سالیان و به تدریج و با شکلگیری قالب استاندارد برای روسازیهای انعطاف پذیر وصلب، لزوم تهیه برنامه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین اثر وزن محورها و سرعت خودروها بر روسازی راه های آسفالتی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.