سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 698

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF06_224

Index date: 26 April 2017

مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW abstract

امروزه با افزایش نیاز آبی در بخش های مختلف میزان برداشت از آبهای زیرزمینی در حال افزایش است و این امر باعث تغییر و تحول در بیشتر آبخوان های استان خوزستان شده است.از این رو بررسی آبخوان ها امری مهم بوده و بهترین روش برای تجزیه و تحلیل رفتار آبخوان ها شبیه سازی آنها میباشد. دشت لور اندیمشک با مساحتی حدود 214 کیلومتر مربع در استان خوزستان قراردارد وتنها منبع تامین آب شرب روستاهای این دشت آب زیرزمینی میباشد. هدف از این تحقیق مدیریت بهره برداری از آبخوان دشت لور با استفاده از مدل عددی MODFLOW می باشد. ابتدا آبخوان از مهر 88 تا شهریور 93 در شرایط غیر ماندگار به مدت 4 سال کالیبره شده و سپس از مهر 92 تا شهریور 93 به مدت یک سال صحت سنجی گردید. همچنین آنالیز حساسیت پارامترهایی تاثیرگذار در مدل انجام شد. با استفاده از این مدل وضعیت آبخوان تحت دو سناریوی مدیریتی ادامه وضع موجود و افزایش راندمان آبیاری از 40 به 60 برای 5 سال آینده (از مهر 95 تا شهریور 1400 )پیش بینی گردید. با توجه به اینکه افت سطح آب زیرزمینی در شرایط ادامه وضع موجود 3/8 متر میباشد با کاهش 20 از برداشت چاههای بهره برداری در اثر افزایش راندمان این مقدار به 2 متر خواهد رسید. یعنی افت تراز آب زیر زمینی در این شرایط حدود 1/8 متر تعدیل خواهد یافت.

مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW Keywords:

مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW authors

معصومه زینعلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه رازی، کرمانشاه

آرش آذری

استادیارگروه مهندسی آب دانشگاه رازی، کرمانشا

محمدمهدی حیدری

استادیارگروه مهندسی آب دانشگاه رازی، کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پور حقی، الف. آخوند علی، ع، م. رادمنش، ف _ ...
بی نام، 1390. مطالعات هیدروژئولوژی نیمه تفضیلی دشت دزفول- اندیمشک، ...
زارع، م. (1390). "بررسی تاثیرات احداث شبکه آبیاری و زهکشی ...
مهدوی، م.، فرخ‌زاده، ب.، سلاجق، ع.، ملکیان، آ، سوری، م. ...
Lu, C., Chen, Y., Zhang, C., Luo, J (2013).، Steady-state ...
s) Narula, K.K. Gosian, A.K. (2013). "Modeling hydrology, groundwater recharge ...
Sgarifi, F& A.R. ghafouri, "Flood water spreading in Iran and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW" توسط معصومه زینعلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه رازی، کرمانشاه؛ آرش آذری، استادیارگروه مهندسی آب دانشگاه رازی، کرمانشا؛ محمدمهدی حیدری، استادیارگروه مهندسی آب دانشگاه رازی، کرمانشاه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبخوان، مدل MODFLOW ، آب زیرزمینی، دشت لور هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 698 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با افزایش نیاز آبی در بخش های مختلف میزان برداشت از آبهای زیرزمینی در حال افزایش است و این امر باعث تغییر و تحول در بیشتر آبخوان های استان خوزستان شده است.از این رو بررسی آبخوان ها امری مهم بوده و بهترین روش برای تجزیه و تحلیل رفتار آبخوان ها شبیه سازی آنها میباشد. دشت لور اندیمشک با مساحتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی دشت لور اندیمشک با استفاده از مدل مفهومی MODFLOW با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.