سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش سیستمهای مختلف مهاربندی در مقاوم سازی سازه های فولادی

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,940

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

015_1528188758

Index date: 12 October 2005

نقش سیستمهای مختلف مهاربندی در مقاوم سازی سازه های فولادی abstract

آشناترین و مرسومترین سیستم مهاربندی در سازه های فولادی، مهاربند ضربدری هم CBF مرکزمیباشد که با وجود سختی مناسب از لحاظ شکل پذیری و جذب انرژی، عملکرد عمدتأ ضعیفی دارد. از سوی دیگر قابهای خمشی MRF با وجود شکل پذیری بسیار بالا، از نظر سختی و کنترل تغییر مکان، به هیچ وجه رفتار مناسبی ندارند.سیستمهایی که بر هر دو مشکل فوق غلبه می کنند، به دو طیف عمده سیستمهای مهاربندی خارج از مرکز EBF و سیستم مهاربندی زانویی ، KBF تقسیم می شوند سیستم EBF علی رغم شکل پذیری بسیار عالی،. سختی نسبتاً مناسب و تسهیلاتی که به لحاظ ایجاد بازشوها در فرم و نمای معماری ایجاد می کند، به دلیل پس از یک زلزله شدید و مشکلات طرح و اجرای خود پیوند، نقطه ضعفهایی هم ،Link مشکل ترمیم تیر پیونددارد.المان مستهلک کننده انرژی، عضو زانویی است که مانند یک فیوز شکل پذیری عمل KBF اما در سیستم میکند و تشکیل مفاصل پلاستیک محدود به آن است. عضوی که تعویض آن)جهت بهره برداری مجدد ازسازه( پس از یک زلزله شدید، سهل تر و عملی تر خواهد بود.در این گفتار، ضمن یک بررسی همه جانبه روی سیستمهای مختلف مهار بندی و بیان نقاط ضعف و قوت هر یک توجهی خاص به سیستم مهار بندی زانویی و خصوصیات عالی و ممتاز این سیستم، خواهیم داشت.

نقش سیستمهای مختلف مهاربندی در مقاوم سازی سازه های فولادی authors

سیروس صدر نفیسی

کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تهرانی زاده، محسن - رازدار، محمدعلی (شکل پذیری بادبندها در ...
ناطقی الهی، فریبرز - اکبر زادگان، حسین (رفتار و طراحی ...
Aristizibal -OchoaJ.D. (Disposable knee bracing improvement in seismic design of ...
Balendra، T.-Lim, E.L. (Ductile knee braced frames with shear yielding ...
Sam، M.T.-B alendra, T. (Earthquake resistant steel frames with energy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش سیستمهای مختلف مهاربندی در مقاوم سازی سازه های فولادی" توسط سیروس صدر نفیسی، کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2940 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آشناترین و مرسومترین سیستم مهاربندی در سازه های فولادی، مهاربند ضربدری هم CBF مرکزمیباشد که با وجود سختی مناسب از لحاظ شکل پذیری و جذب انرژی، عملکرد عمدتأ ضعیفی دارد. از سوی دیگر قابهای خمشی MRF با وجود شکل پذیری بسیار بالا، از نظر سختی و کنترل تغییر مکان، به هیچ وجه رفتار مناسبی ندارند.سیستمهایی که بر هر دو مشکل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش سیستمهای مختلف مهاربندی در مقاوم سازی سازه های فولادی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.