سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 907

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMES10_471

Index date: 26 April 2017

سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن abstract

هدف این کار پژوهشی تهیه ی یک نانو کامپوزیت هیدروژلی بر مبنای دو بیوپلمیر زیست تخریب پذیر کیتوسان (Chitosan(و کاپا-کاراگینان (Carrageenan-K (با خاصیت مغناطیسی می باشد. برای ایجاد خاصیت مغناطیسی در نانو کامپوزیت از نانو ذرات مگنتیت (Fe3O4 (استفاده گردید. نانو ذرات مغناطیسی مگنتیت در حضور پلیمر کاپا-کاراگینان با روش هم رسوبی شیمیایی به صورت درجا تشکیل شد. در فرآیند سنتز از هیچگونه مواد شیمیایی و سمی استفاده نگردیده و نانو کامپوزیت هیدروژلی سنتز شده کاملا غیر سمی می باشد. برای شناسایی ساختار و بررسی خواص نانوذرات، از آزمونهایXRD ، IR-FT، SEM و VSM استفاده گردید. یکی از مهم ترین پارامتر ها در ساختار هیدروژل، رفتار تورمی آن ها است که در نتایج نشان دهندهی ظرفیت تورمی بالای این نانو کامپوزیت هیدروژلی می باشد به گونه ای که تورم 650 %برای نمونهی بدون خاصیت مغناطیسی و تورم 380 %برای نمونه مغناطیسی بدست آمده است.

سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن Keywords:

سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن authors

غلامرضا مهدوی نیا

دانشیار بخش شیمی. دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

امیرعباس مصلی نژاد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد. گرایش نانو مواد

مسلم سلیمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر. دانشگاه مراغه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Peppas, P. Bures, W. Leobandung, H. Ichikawa, Hydrogels in ...
]2[N... Peppas, J.J. Sahlin, Hydrogels as mucoadhesie and bioadhesive materials: ...
]3[J.M. Rosiak, F. Yoshii, Hydroges and their medicl applications, Nuclear ...
]5[P. Schexnailder, G Schmidt, Nanocomposite polymer hydrogels, Colloid and Polymer ...
]6[E.M. Ahmed, Hydrogel: Preparation, characterization, and applications A review, Journal ...
]7[p.. Sellmyer, R. Skomski, Advanced magnetic nanostructures Springer Science & ...
]8[T. Coviello, P. Matricardi, C. Marianecci, F. Alhaique, Polysaccharide hydrogels ...
]9[L. Pereira, A.M. Amado, A.T. Critchley, F. Van de Velde, ...
]11[G.R. Mahdavinia, A. Massoudi, A. Baghban, E. Shokri, Study of ...
]11 [A.-F. Ngomsik, A. Bee, M. Draye, G. Cote, V. ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
]12[D. Castel, A. Ricard, R. Audebert, Swelling of anionic and ...
]13[w.w. Ngah, L. Teong, M. Hanafiah, Adsorption of dyes and ...
]14[H. Kasgoz, A. Durmus, Dye removal by a novel hydrogel-clay ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن" توسط غلامرضا مهدوی نیا، دانشیار بخش شیمی. دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه؛ امیرعباس مصلی نژاد، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد. گرایش نانو مواد؛ مسلم سلیمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر. دانشگاه مراغه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوکامپوزیت مغناطیسی ، هیدروژل، مگنتیت،کیتوسان، کاپا -کاراگینان، رفتار تورمی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 907 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این کار پژوهشی تهیه ی یک نانو کامپوزیت هیدروژلی بر مبنای دو بیوپلمیر زیست تخریب پذیر کیتوسان (Chitosan(و کاپا-کاراگینان (Carrageenan-K (با خاصیت مغناطیسی می باشد. برای ایجاد خاصیت مغناطیسی در نانو کامپوزیت از نانو ذرات مگنتیت (Fe3O4 (استفاده گردید. نانو ذرات مغناطیسی مگنتیت در حضور پلیمر کاپا-کاراگینان با روش هم رسوبی شیمیایی به صورت درجا تشکیل شد. در فرآیند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز و بررسی خواص نانو کامپوزیت هیدروژلی مغناطیسی، حاصل از مخلوط بیوپلمیرهای کاراگینان و کیتوسان و بررسی رفتار تورمی آن با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.