سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,337

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC12_059

Index date: 20 September 2008

تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته abstract

بیوسورفکتانتها به عنوان متابولیهای میکروبی پتانسیل جایگزینی سورفکتانت های شیمیایی را دارند . در سالهای اخیر پژوهشهای گسترده ای برای تولید و جداسازی مقرون به صرفه این مواد صورت گرفته است . در این پژوهش ابتدا میکروار گانیسم هایی که قادر به رشد در محیط کشت حاوی گازوئیل بوده و همچنین قادر بودند مقادیر بالای گازوئیل را در محیط کشت تحمل کنند جداسازی شدند . این میکروارگانیسم ها یک مجموعه باکرتیایی در خاک بودند . آزمایشهای تعیین کشش سطحی نشان داد که باکتری های جدا شده قادر به تولید بیوسورفکتانت هستند . گازوئیل اضافی موجود در محیط کشت ، قادر بود که مقادیر قابل توجهی از بیوسورفکتانت تولید شده را در خود حل کند ، بطوریکه در انتهای فرایند تخمیر ، یک فاز آلی و یک فاز آبی غنی از بیوسورفکتانت به وجود آمد . با جداسازی این دو فاز و تبخیر گازوئیل ، بیوسورفکتانت خام به صورت پودر به دست آمد . فاز آبی به دست آمده نیز مجددا با گازوئیل استخراج شد تا مقادیر بیشتری از بیوسورفکتانت خاک به دست آید . در مجموع به ازای هر لیتر از محیط کشت ، حدود سه گرم بیوسورفکتانت خام به دست آمد .

تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته Keywords:

تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته authors

سید روح الله مرتضوی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مخازن هیدروکربوری ، دانشگاه شهید باهنر

محمد حسن فضایلی پور

عضو هیات علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

علی محبی

عضو هیات علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I. M. Banat, Potential Commercial Application of microbial Surfactant, In ...
R. S Bryant, Applications of MEOR Technology for Petroleum Producers, ...
N. A.Ghadiri, Biosurfactant production In Meor For Improvement of Iran, ...
R. a Bryant, Review of Microbial Technology for Improving Oil ...
A. Soud mand-asli, The in situ microbial enhanced oil recovery ...
Z. R Guohang, Investigation of microbial influences on seafloor gas-hydrate ...
R.Makkar, Production of Biosurfactant at mesophilic and Thermopilic Conditions by ...
M. Takeda, Separation and prelimanery ch arecterization of Acidic Pol ...
L. K .Yoon Seob, TransitM icellization of Aqueous Cationic Surfactant ...
A. I. Zouboulis, K. A. Matisa, N. K. Lazaridisa and ...
D.W .Willhite, Enhanced Oi Recovery, Textbook Sries SPE. Vol. 6 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته" توسط سید روح الله مرتضوی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مخازن هیدروکربوری ، دانشگاه شهید باهنر ؛ محمد حسن فضایلی پور، عضو هیات علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ علی محبی، عضو هیات علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میکرو ارگانیسم ، جداسازی ، گازوئیل ، بیوسورفکتانت ، محیط کشت ، کشش سطحی هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1337 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیوسورفکتانتها به عنوان متابولیهای میکروبی پتانسیل جایگزینی سورفکتانت های شیمیایی را دارند . در سالهای اخیر پژوهشهای گسترده ای برای تولید و جداسازی مقرون به صرفه این مواد صورت گرفته است . در این پژوهش ابتدا میکروار گانیسم هایی که قادر به رشد در محیط کشت حاوی گازوئیل بوده و همچنین قادر بودند مقادیر بالای گازوئیل را در محیط کشت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید و جداسازی همزمان بیوسورفکتانت در یک راکتور ناپیوسته با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.