شناخت شرایط محیطی سواحل مکران و مدلسازی طوفانهای حارهای به جهت توسعه و بهرهبرداری از بنادر جنوبی (مطالعه موردی: طوفان حارهای آشوبا)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 694

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

KPIP10_082

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

موقعیت ژیوپلیتیک و ژیواکونومیک سواحل مکران باعث اهمیت راهبردی این سواحل در منطقه و کشور شده است. بنادر این منطقه در حال حاضر خدمات موثری را برای صاحبان کالا و مشتریان فراهم م یآورند . در حال حاضر حدود 95درصد واردات و 85 درصد صادرات کشور از طریق بنادر صورت میگیرد؛ بنابراین با توجه به حجم گسترده صادرات و واردات کالا، توسعه بنادر در این منطقه به عنوان دروازههای ارتباطی کشور با دریای آزاد در راستایی توسعه دریا محور امری الزامی است. طوفانها عظیم در اقیانوس هند و دریای عرب میتوانند باعث ایجاد امواج بلند مقیاس در سواحل جنوبی کشور شده و گاهی با امواج جزر و مدی تلفیق میشوند و شدت نوسان سطح آب در نواحی ساحلی را زیاد میکنند.طوفان آشوبا با تاثیر فراوان بر سواحل مکران در سال 1394 رخ داده است. با مدلسازی این طوفان میتوان پدی دهها ی حاکم حین طوفان را بهتر شناخت. این مسیله در طراحی و توسعه بنادر بسیار مهم و تاثیرگذار میباشد و در نتیجه باعث رشد و رونق اقتصادی بسیار زیاد در کشور میشود که این مسیله میتواند گامی در جهت توسعه دریا محور باشد.

Authors

وحید خرسندی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سواحل، بنادر و سازههای دریایی، دانشگاه قم

احسان شاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سواحل، بنادر و سازههای دریایی، دانشگاه قم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :