سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,960

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC12_475

Index date: 20 September 2008

بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina) abstract

پلی اتیلن تر فتالات( PET ) پلیمری است که توسط پلیمریز اسیون تراکمی،از اتیلن گلیکول و ترفتالیک اسید تشکیل می شود.تولید پلی اتیلن ترفتالات دو مرحله واکنشی را می طلبد. اولی استریفیکاسیون ترفتالیک اسید با اتیلن گلیکول و تشکیل پرپلیمری است که شامل مونومر بیس - هیدروکسی اتیل تر فتالات (BHET) و الیگومرهای با زنجیره کو تاه است .محصول جانبی استریفیکاسیون،آب،توسط برج فرایندی حذف می شود. دومی ،پلیمریزاسیون تراکمی است .محصول جانبی،اتیلن گلیکول ، با استفاده از خلاء بالااز مذاب جداسازی می شود.

بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina) Keywords:

پلی اتیلن تر فتالات , ترفتالیک اسید

بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina) authors

مهین سیابی

شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، پتروشیمی شهید تندگویان- واحد پژوهش و توسعه

عبدالمهدی یوسفیانپور

شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، پتروشیمی شهید تندگویان- واحد پژوهش و توسعه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Fradet and E. Marechal , Adv. Polym.Sci. , 43, ...
J. Otton and S. Ratton, J. Polym. Sci., Polym. Chem. ...
C. M.Fontana, J. Polym. Sci., Part A-1, 6 , 2343 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina)" توسط مهین سیابی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، پتروشیمی شهید تندگویان- واحد پژوهش و توسعه؛ عبدالمهدی یوسفیانپور، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، پتروشیمی شهید تندگویان- واحد پژوهش و توسعه نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی اتیلن تر فتالات ، ترفتالیک اسید هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4960 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلی اتیلن تر فتالات( PET ) پلیمری است که توسط پلیمریز اسیون تراکمی،از اتیلن گلیکول و ترفتالیک اسید تشکیل می شود.تولید پلی اتیلن ترفتالات دو مرحله واکنشی را می طلبد. اولی استریفیکاسیون ترفتالیک اسید با اتیلن گلیکول و تشکیل پرپلیمری است که شامل مونومر بیس - هیدروکسی اتیل تر فتالات (BHET) و الیگومرهای با زنجیره کو تاه است .محصول جانبی استریفیکاسیون،آب،توسط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی راکتورهای پلیمریزاسیون فرآیند تولید پلی اتیلن ترفتالات در تکنولوژی های ارائه شده توسط دو شرکت زیمر ( Zimmer ) و نوی والسینا ( Noyvallesina) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.