سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 596

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCEA01_054

Index date: 27 April 2017

بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی abstract

در فلسفه های جدیدتر طراحی جذب انرژی اهمیت بیشتری دارد،علاوه بر موارد سازه ای طراح باید محدودیت ها و اهداف دیگری که عمدتا غیر سازه ای هستند را نیز در نظر داشته باشند ؛ محققان تحقیقات خود را جهت درک بهتر رفتار سیستم های مقاوم جانبی ادامه میدهند تا در نهایت با اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هر سه عامل شکل پذیری و .جابه جایی و جذب انرژی را بدست آورند ؛ با توجه به در تحقیقات پیشین عموما به ارزیابی و یا مقایسه هر یک از سیستم های باربر به صورت جداگانه با یک دیگر و یا سیستم دوگانه ، بدون در نظر گرفتن اثر توام سیستم های باربر مهاربند واگرا ، دیواربرشی فولادی قاب خمشی پرداخته شده است. به همین دلیل برایدرک صحیح تری از تاثیر اتصال اضافه کردن مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیواربرشی فولادی بر روی عملکرد لرزه ای قاب مورد مطالعه واثر پارامترهای نظیر ضخامت دیواربرشی فولادی وطول تیرپیوند و مساحت ابعاد بازوی مهاربند پرداخته شده است ؛ تا .بهترین ترکیب متغیرها و موثرترین متغیر حاصل شود . به همین منظور جهت دستیابی و بررسی اهداف بیان شده ، با استفاده ازنرم افزار ETABS به طراحی وتحلیل قاب های موردنظر پرداخته شده و با بهره گیری ازنر م افزار Abaqusبا درنظر گرفتن متغیرهای مفروض با اعمال بارگذاری چرخه ای و تحلیل استاتیکی غیرخطی پوش اور از نمودارهای حاصل برای محاسبه جذب انرژی قاب های مورد مطالعه استفاده شده است.نتایج تحلیل های صورت گرفته نشان میدهد، وقتی تیر پیوند دارای رفتار برشی است، با افزایش ضخامت دیوار برشی فولادی جذب انرژی و قابلیت باربری به طور قابل ملاحظه ای افزایش مییابد و دوران تیر پیوند کاهش مییابد

بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی Keywords:

بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی authors

آیدین یونسی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،

محمد حسین متین پور

مربی گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ طراحی لرزه‌ای سازه‌های فولاد" نشر دانش اترک 1392، ...
ازهری، .میرقادری، ر. "طراحی سازه‌های فولادی"جلد چهارم، انتشارات ارکان دانش ...
مبحث دهم، مقررات ملی ساختمان ایران، دفتر تدوین و ترویج ...
آنیکنام، احمد. هاشمی، کاظم، "ارزیابی لرزه ای خطی و غیر ...
آیین نامه طرح ساختمان ها در برابر زلزله (استاندارد 280)، ...
AISC(2010a), ANSI/AISC 341-05 seismic provisions for structural stel _ building, ...
Beh bahanifard.M.R and Grondin.G. Y and Elwi.A .E .Expermental and ...
Federal Emergency Management Agency NEHRP(2000) Guideline for seismic rehabilitation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی" توسط آیدین یونسی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،؛ محمد حسین متین پور، مربی گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران، نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های کاربردی در افق های نوین عمران و معماری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فولادی، تیر پیوند، جذب انرژی، منحنی هیسترزیس، پوش اور Abaqus هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 596 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در فلسفه های جدیدتر طراحی جذب انرژی اهمیت بیشتری دارد،علاوه بر موارد سازه ای طراح باید محدودیت ها و اهداف دیگری که عمدتا غیر سازه ای هستند را نیز در نظر داشته باشند ؛ محققان تحقیقات خود را جهت درک بهتر رفتار سیستم های مقاوم جانبی ادامه میدهند تا در نهایت با اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ترکیب مهاربند واگرا به قاب خمشی دارای دیوار برشی فولادی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.