سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,717

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TSCONF02_190

Index date: 27 April 2017

رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان abstract

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی بین سبک های شناختی و راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس در دانش آموزان دبیرستانی انجام شده است. جامعه آماری کلیه دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر زنجان بوده که با استفاده از جدول مورگان نمونه برابر با 274 نفر محاسبه شد است جهت انتخاب افراد نمونه نیز از روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای استفاده شد. گروه نمونه با پرسشنامه های راهبردهای یادگیری شناختی و فراشناختی پنتریچ و دی گروت 1992 و پرسشنامه عزت نفس کوپر اسمیت مورد ارزیابی قرار گرفتند.. داده ها پس از جمع آوری با استفاده از آمارهای توصیفی نظیر فراوانی، درصد تراکمی، و همبستگی پیرسون و آمار استنباطی نظیر رگرسیون چند متغیری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بودکه با توجه r مشاهده شده در سطح p<0/05 همبستگی مثبت و معناداری بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس دردانش آموزان دختر دبیرستانی شهر زنجان وجود دارد. هم چنین نتایج بدست آمده از راهبرد های شناختی به عنوان متغیر پیش بین عزت نفس، نشان دهنده مناسب بودن مدل بود . این مدل 39% از تغییرات مربوط به نمرات عزت نفس را تبیین نمود .

رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان Keywords:

راهبرد های یادگیری , راهبرد های شناختی و فراشناختی

رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان authors

صغری کرمی

دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

غلام حسین انتصار فومنی

دکتری روانشناسی، هییت علمی و مدیر گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

محمد رضا اسکندری

فوق تخصص روانپزشکی دانشگاه هاروارد کمبریج آمریکا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جناآبادی، حسین (1392) رابطه خودکارآمدی و هوش هیجانی با موفقیت ...
کرمی، آزادالله و امیرتیموری، محمدحسن(1392) اثربخشی آموزش راهبردهای شناختی و ...
شهرآرای، مهر ناز؛ فرزاد، ولی الله؛ زارعی، علیرضا؛(384 1) رابطه ...
بپژوه، احمد؛ بشارت، محمدعلی؛ غباری‌بناب، باقر و فولادی، فاطمه (1388)، ... [مقاله ژورنالی]
بهادرمطلق، اسلام؛ عطاری، یوسفعلی و بهادر مطلق، غلام (1391)؛ اثربخشی ...
بیرامی، منصور و عبدی، رضا (1388)، تاثیر آموزش فنون مبتنی ...
پرویزی، کریم (1385) بررسی رابطه راهبردهای شناختی و فراشناختی با ...
پرویز، کورش و شریفی، مسعود (1390)، رابطه راهبردهای شناختی _ ...
حیاتی، داود؛ عگبهی، عبدالحسین؛ حسینی، سیدعابدین و عزیزی، محسن (1391) ...
خاکسار، مریم (1387) بررسی اثربخشی آموزش راهبردهای شناختی و فراشناختی ...
مح‌دی، ی‌ی‌ی‌بی‌خا ل‌ی‌رض‌ا:ص‌اق‌ی، رضا1395(. راب‌طه‌ی راج‌ردیدگی‌رف‌ر اش‌ن‌ا _ و فع‌کیت‌رل‌ب‌ا ...
ل‌یفل‌گ) 2014سی‌ک هی‌فکر - ع‌زت‌ف‌س وض‌ی‌ت اچ‌م‌اع‌ی وق‌ص‌ادی. ...
Shonkoff, J. and Phillip, D. (2000). From neurons to neighbo ...
Rasmussen, H. N, Wrosch, C, Scheier M. F, Carver, and ...
Bermingham, D.; Hill, R. D.; Woltz, D. and Gardner, M.K. ...
Bouffard-B ouchard, therese, parent, sophie and laviree. (2002); self-regulation On ...
Brouwers, A. and Tomic, W. (2012); Alogitu dinal study of ...
Carr, M. and Jessup, D. (1997); Gender differences in first ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان" توسط صغری کرمی، دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان؛ غلام حسین انتصار فومنی، دکتری روانشناسی، هییت علمی و مدیر گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان؛ محمد رضا اسکندری، فوق تخصص روانپزشکی دانشگاه هاروارد کمبریج آمریکا نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راهبرد های یادگیری ،راهبرد های شناختی و فراشناختی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1717 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی بین سبک های شناختی و راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس در دانش آموزان دبیرستانی انجام شده است. جامعه آماری کلیه دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر زنجان بوده که با استفاده از جدول مورگان نمونه برابر با 274 نفر محاسبه شد است جهت انتخاب افراد نمونه نیز از روش نمونه گیری تصادفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه ی بین راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس تحصیلی دانشآموزان دختر دبیرستان های شهر زنجان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.