سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

URBANHSE01_005

Index date: 27 April 2017

ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی abstract

مسجد به عنوان مهم ترین کانون فعالیت های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی همیشه دارای جایگاه خاص و منحصر به فردی بوده است که بندگان خدا همه روزه در سایه امنیت روحی و روانی ایجاد شده در آن به نماز و عبادت و فراگیری علم و دانش می پردازند براین اساس لازم است که مساجد دارای محیط امن و آرام برای همه ی همه مومنین باشند علی هذا برپایه این امر مهم ، این مقاله در مورد شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک به کمک روش FMEA (بررسی حالات شکست و آثار آن ) در این محیط معنوی می پردازد. جهت اثر بخشی مطمین ، فرآیند پایش بایستی جنبه های کنترل را مورد سنجش قرار دهد اندازه گیری خروجی ها به تنهایی دارای ارزش محدودی است لذا پیگیری در زمان ها و حالت های معین بایستی مد نظر باشد .از جمله موارد زیر که بر اساس این ارزیابی می توان به آن اشاره کرد : استقرار فرهنگ ایمنی ، بازنگری و ممیزی دوره ای ، آزمایش نمودن شرایط قطع اضطراری ، ارزیابی نیاز های آموزشی ، آزمایش نمودن نمایانگر های آتش سوزی ، حفاظت و سیستم اعلام حریق، مشخص نمودن خطرات و نتایج ارزیابی ریسک . با توجه به نتایج به دست آمده که بر اساس عدد اولویت ریسک ( RPN ) میباشد موارد زیر به عنوان کانون های مهم خطر و ایجاد حوادث در این اماکن مذهبی میباشند : عدم آشنایی متولیان مساجد با اصول HSE ( ا یمنی و بهداشت ) تجهیزات الکتریکی ، وسایل گرمایشی و نشت گاز رتبه های نخست این بررسی را شامل میشوند بنابراین برای پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه انجام اقدامات اصلاحی پیشنهاد شده در این مقاله لازم و ضروری میباشد .

ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی Keywords:

مسجد , ارزیابی ریسک , FMEA (بررسی حالات شکست و آثار آن ) , عدد اولویت ریسک (RPN)

ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی authors

محرمعلی کریمی اصل

بازرس کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گروه مهندسین مشاور SDM بهداشت، ایمنی و محیط زیست _ ...
برور، روگر ال، ایمنی و بهداشت برای مهندسی _ ترجمه ...
والس، یان جی، سیستم های ایمنی _ ترجمه ی دکتر ...
شیرازه ارقامی . بویا، مصطفی، اصول ایمنی در صنعت و ...
ارزنده، علیرضا، راهنمای استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی ...
پرفسور رئوف، پرفسور دهیلون _ ارزیابی کمی ایمنی _ ترجمه ...
محمدفام، ایرج . شکاری، امیر . خسروجردی، امیرحسین، استاندا OHSAS ...
مقصودلو، بیژن، بهداشت، ایمنی و محیط زیست، (HSE) انتشارات فدک ...
مکدرموت، رابین، ای _ میکولاک، ریموند، جی _ بیوریکارد، میشائیل، ...
حبیبی، احسان الله . علیزاده، مجید، ایمنی کاربردی و شاخص ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی" توسط محرمعلی کریمی اصل، بازرس کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی توسعه سلامت، ایمنی و محیط زیست در حوزه اماکن تفریحی، ورزشی، مذهبی و فرهنگی شهر با رویکرد حفاظت از شهروند و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مسجد ، ارزیابی ریسک ، FMEA (بررسی حالات شکست و آثار آن ) ، عدد اولویت ریسک (RPN) هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1244 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسجد به عنوان مهم ترین کانون فعالیت های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی همیشه دارای جایگاه خاص و منحصر به فردی بوده است که بندگان خدا همه روزه در سایه امنیت روحی و روانی ایجاد شده در آن به نماز و عبادت و فراگیری علم و دانش می پردازند براین اساس لازم است که مساجد دارای محیط امن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ریسک به روش FMEA در اماکن مذهبی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.