سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 512

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDUMEW01_087

Index date: 28 April 2017

فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه abstract

یکی از اجزای بناهای بومی ایران در اقلیم گرم بادگیر است که بعنوان یک سیستم سرمایشی ایستا، تهویه مطبوع را با استفاده از انرژی تجدید پذیر باد فراهم می آورده است . بادگیر از شاهکارهای معماری ایران محسوب می شود که قدمت و پیشینهاستفاده ا ز آن در ایران به علت قرار گیری آن در مرتفع ترین بخش بنا یا به عبارتی اولین قسمتی که در معرض تخریب قرار دارد، نامعلوم مانده است. با جستجو در معماری سنتی ایران درمی یابیم که در تمدن ایران زمین، پایداری از دیرباز موردتوجه بوده است، این رویکرد در معماری سنتی ایران با گرایش به سمت پایداری بوم شناختی راه حلهای بسیار منطقی وهمساز با اقلیم را جهت دستیابی به این امر ابداع نموده است. پیشینیان ما برای رفع نیازهای خود در برخورد با محیط زیست بسیار آگاهانه عمل نموده و با استفاده از عناصر کارکردی نوین زمان خویش و بدون لطمه به محیط زیست از کمترین امکانات بومی بهترین بهره را برده اند، یکی از این عناصر کارکردی بسیار مهم در معماری سنتی کویر ایران بادگیراست.این مقاله با استفاده از روش تحقیق تحلیلی توصیفی به بررسی فرم قرار گیری بادگیر های جنوب کشوروفرق انها با بادگیر های مناطق کویری میپردازد

فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه Keywords:

فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه authors

مریم امان گاه

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

سارا طاهرسیما

استادیار دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد تهران شرق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهادری نژاد، مهدی؛ یعقوبی، محمود)1388، ت هویه و سرمایش طبیعی ...
(دهقانی، علیرضا؛ آقانجفی، سیروس 1383)، بررسی تجربی کارآیی دو طرح ...
شیعت زاده، علی اصغر 1374)، نقش بادگیر در ناحیه جنوبی ...
.مزیدی، محسن؛ مزیدی، محمد 1387، نام مقاله: نشریه انرژی ایران ...
محمودی، بهناز؛ مفیدی شمیرانی، سیدمجید 1387 _ تحلیلی بر گونه ...
مصطفوی، محمد تقی 1371، بادگیرها پدیده های سهل و متنع ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه" توسط مریم امان گاه، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق؛ سارا طاهرسیما، استادیار دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد تهران شرق نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بادگیر.اقلیم .جنوب کشور.معماری هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 512 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از اجزای بناهای بومی ایران در اقلیم گرم بادگیر است که بعنوان یک سیستم سرمایشی ایستا، تهویه مطبوع را با استفاده از انرژی تجدید پذیر باد فراهم می آورده است . بادگیر از شاهکارهای معماری ایران محسوب می شود که قدمت و پیشینهاستفاده ا ز آن در ایران به علت قرار گیری آن در مرتفع ترین بخش بنا یا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرم قرارگیری بادگیرهای مناطق گرم ومرطوب حاشیه خلیج فارس بررسی نمونه موردی:بادگیرهای بندرلنگه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.