سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 783

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDUMEW01_153

Index date: 28 April 2017

نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز abstract

سازه های فضایی را می توان به عنوان برگی بر گرفته از طبیعت دانست، فرم های طبیعی از صلبیت فوق العاده ای برخوردارند واز حداقل مصالح برای حداکثر استفاده سازه ای بهره می گیرند. در ابتدا هدف ازبکارگیری سازه های فضاکار بعنوان سازه هایی موقت بود ولی در عمل از آنها به عنوان سازه هایی دایمی استفاده شد و به انواع مختلف و با مصالح متفاوت درکشورهای گوناگون طراحی و اجراگردید.احتیاج به سازه های متحرک که به طور ساده و سریع نصب گردد و قابل حمل باشد و نصب و برچیدن آن آسان باشد، باعث بوجود آمدن سازه های فضا کار تاشو شد. سازه تاشو لفظ کلی برای طیفوسیعی از سازه های پیش ساخته است که قابلیت حمل بار به صورت یک ترکیب فشرده شده را دارد و این ترکیب فشرده وقتی به طور کامل باز شوند، پایدار شده و تحمل بارهای وارده را دارد. این نوع سازهها دارای عضوهایی هستند که در کارخانه سر هم بندی شده و به صورت بسته های فشرده به محل مورد نظر منتقل می شوند و با اعمال نیروی خارجی ناچیز سازه به صورت یک سازه گسترده با حجمبزرگ درآورده می شود. با توجه به آنچه گفته شد در این مقاله قصد داریم سازه های فضاکار تاشو که سازه ای پیشرفته در ساخت و ساز میباشد ، را معرفی کرده و مزایای آن را ذکر کرده و کاربردهای آن رانام ببریم. بدین منظور از روش مطالعات کتابخانه ای و اسنادی بهره جسته ایم و نمونه های موردی شامل: استادیوم سرپوشیده سنگاپور، گنبد نامی هایا، مرکز ورزشی کادوما و پاویلیون IBM میباشد واین نتیجه بدست آمد که این سازه مزایای دیگری از قبیل: خلق فضاهای بزرگ بدون حضور ستون های میانی ، فرم زیبا ، وزن کم ، سرعت و سهولت نصب ، تولید صنعتی آسان را دارا میباشد.

نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز Keywords:

نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز authors

نازنین عامری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری ،گروه معماری، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران

احمد فیروزیان

دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مرند

کیمیا حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری ،گروه معماری، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بابایی، مهدی(1385)، ایده ای جدید برای سازه های تاشوی قیچی ...
روحی، کرامت(1380)، طرح بنه واحدهای اسکان موقت با سازه های ...
شجاعی باغینی، سعید(1383)، بنه سازی سازه های تاشو با استفاده ...
گنبد نامی هایا، مرکز ورزشی کادوما، برگرفته از i ra ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز" توسط نازنین عامری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری ،گروه معماری، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران؛ احمد فیروزیان، دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مرند؛ کیمیا حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری ،گروه معماری، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه فضار کار، سازه تاشو، تکنولوژی نوین هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 783 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازه های فضایی را می توان به عنوان برگی بر گرفته از طبیعت دانست، فرم های طبیعی از صلبیت فوق العاده ای برخوردارند واز حداقل مصالح برای حداکثر استفاده سازه ای بهره می گیرند. در ابتدا هدف ازبکارگیری سازه های فضاکار بعنوان سازه هایی موقت بود ولی در عمل از آنها به عنوان سازه هایی دایمی استفاده شد و به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش سازه فضاکار توسعه پذیر تاشو در ساخت و ساز با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.