سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 891

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDUMEW01_379

Index date: 28 April 2017

تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار abstract

واژه پایداری برای اولین بار در کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه سازمان ملل بدین صورت تعریف شد: پایداری عبارت است از برآوردن نیازهای نسل حاضر بدون مخدوش ساختن توانایی نسلآینده در برآوردن نیازهای خودشان. معماری سبز که برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار می باشد در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست یکی از نیازهای اساسی بشر در جهان کنونی است. هدف از ایجادساختمانهای سبز بهبود یافتن آب و هوا ، جلوگیری از اتلاف انرژی مصرف شده جهت سرمایش و گرمایش و جلوگیری از اثرات منفی ساخت و ساز بر محیط زیست است.اصول طراحی معماری سبزشامل حفاظت از انرژی ، توجه به شرایط اقلیمی، کاهش استفاده از منابع جدید ، احترام به کاربران ، احترام به سایت و کل گرایی می باشد. همچنین سه اصل اساسی پایداری، اصل صرفه جویی در مصرفمنابع، اصل طراحی براساس چرخه حیات، اصل طراحی انسانی می باشد و پایداری در ساختمان از سه جنبه پایداری اقتصادی ،پایداری اجتماعی و پایداری زیست محیطی قابل بررسی می باشد.مهمترینعناوین معماری پایدار شامل معماری اکوتک، معماری سبز و توسعه پایدار می باشند.مفهوم توسعه پایدار یک تغییر مهم در فهم رابطه انسان و طبیعت و انسان ها با یکدیگر می باشد.در این پژوهشمفاهیم پایداری در معماری و معماری سبز و نظریه ها و روش های طراحی معماری ارگانیک و اکوتک و خورشیدی بررسی می گردد.روش پژوهش با استفاده از روش کتابخانه ای و بررسی اسناد به صورت توصیفی و تحلیلی می باشد.

تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار Keywords:

تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار authors

مریم بیگم هاشمیان

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین،مرکز شال، گروه معماری، قزوین، ایران

لیلابیگم هاشمیان

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر، گروه معماری، ابهر، ایران

مهرداد رازجو

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر، گروه معماری، ابهر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حقیقت انی.غلامرضا، (1388)، انگاره طراحی فرم شهری پایدار و شهر ...
عمید.حسن، (1379)، فرهنگ عمید، تهران، انتشارات امیرکبیر. ...
علینقی زاده .مهدی، افشاری.محسن، (1392، قوانین طراحی پایدار، یکی از ...
گرجی مهلبانی.یوسف، 1389، معماری پایدار و نقد آن در حوزه ...
دیه. مهدی، پروردی نژاد.سمیرا، (1390)، توسعه پایدر ر مفاهیم آن ...
شرقی.علی، محتشمی. محمدحسین، (386 1)، فضای سبز در ساختمان های ...
سفلایی.فرزانه، رحیمی.صیاد، (1385، بام باغ ضرورت معماری پایدار، سال 16، ...
رضویان. محمدتقی، غفوری پور، امین، (1389)، بام های سبز، آمایش ...
دستور العمل کاربردی اجرای دیوار سبز بر بدنه ساختمان ها، ...
سپهری مقدم.منصور، (1385)، معماری معاصر 2"معماری دهه 90 در جهان"تهران.انتشارات ...
Rachel Carson 2. Schumacher 3. Hardin ...
http ://www. wikipedia.org ...
http ://www. hamino.ir/post ...
https ://www. google , com/imgres? imgurl=http ...
http://www.pa rsia n-e bc. co m/ShowN ews.aspx?I n=FA&id=79 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار" توسط مریم بیگم هاشمیان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین،مرکز شال، گروه معماری، قزوین، ایران؛ لیلابیگم هاشمیان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر، گروه معماری، ابهر، ایران؛ مهرداد رازجو، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر، گروه معماری، ابهر، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار،معماری سبز،اکوتک،ارگانیک هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 891 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واژه پایداری برای اولین بار در کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه سازمان ملل بدین صورت تعریف شد: پایداری عبارت است از برآوردن نیازهای نسل حاضر بدون مخدوش ساختن توانایی نسلآینده در برآوردن نیازهای خودشان. معماری سبز که برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار می باشد در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست یکی از نیازهای اساسی بشر در جهان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و بررسی ساختمانهای سبز در جهت دستیابی به روش های طراحی معماری پایدار با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.