سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی لرزه خیزی استان سیستانو بلوچستان به کمک داده های آماری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,206

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE04_100

Index date: 23 September 2008

پهنه بندی لرزه خیزی استان سیستانو بلوچستان به کمک داده های آماری abstract

استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ایران، بر روی کمربند زلزله ای دنیا قرار دارد. بررسی تاریخ زمین لرزه های استان نشان می دهد که خطر لرزه خیزی در این استان بسیار بالا می باشد. در این مقاله، گسل ها و همچنین ساختار زمین شناسی استان و تاثیر آن بر وقوع زلزله در ایتان مورد بررسی قرار گرفت، سپس آمار زمین لرزه های استان در یک دوره 100 ساله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و زمین لرزه های استان از نظر شدت، زمان وقوع، مکان وقوع بررسی و در نمودار های مختلف نمایش داده شد که نشان داد عرضهای 26 و 27 درجه شمالی در استان بیشترین پتانسیل وقوع زلزله را دارا هستند. در نهایت نقشه های فراوانی وقوع زمین لرزه های استان با توجه به دوره آماری ترسیم گردید و نقشه پهنه بندی خطر زمین لرزه را دارا هستند. در نهایت نقشه های فراوانی وقوع زمین لرزه های استان با توجه به دوره آماری ترسیم گردید و نقشه پهنه بندی خطر زمین لرزه ای استان نیز تهیه و مورد بررسی قرار گرفت که این نقشه ها بیانگر زلزله خیزی شرق و مرکز استان در شهرستان سرباز، سراوان، نیکشهر و ایرانشهر می باشد.

پهنه بندی لرزه خیزی استان سیستانو بلوچستان به کمک داده های آماری authors

مهدی یبلویی

کارشناس ارشد تکتونیک سیستان و بلوچستان

مرتضی اسمعیل نژاد

دانشجوی دکترای جغرافیای طبیعی، دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلال جمعه نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پورکرمانی، م. آرین، م. (137) لرزه خیزی ایران. دانشگاه شهید ...
زارع، م.(1374) رابطه های مناسب برای بیشینه بزرگا، شدت و ...
مالکی.م (1383). مبانی پهنه بندی لرزه ای و روشهای تحلیل ...
میرزائی، ن. (1383) ایالتهای لرزه زمین ساختی ایران. سمینار آموزشی ...
کهکی. سید ابوالفضل .(1386).تحلیل و ارزیابی خطر زمین لرزه - ...
Berberian, M. (1976). Quaternary faults in Iran in: contribution to ...
_ Nowroozi, A.A., and Ahmadi, G. (1985). Analysis of earthquake ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی لرزه خیزی استان سیستانو بلوچستان به کمک داده های آماری" توسط مهدی یبلویی، کارشناس ارشد تکتونیک سیستان و بلوچستان؛ مرتضی اسمعیل نژاد، دانشجوی دکترای جغرافیای طبیعی، دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ جلال جمعه نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش زمین شناسی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3206 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ایران، بر روی کمربند زلزله ای دنیا قرار دارد. بررسی تاریخ زمین لرزه های استان نشان می دهد که خطر لرزه خیزی در این استان بسیار بالا می باشد. در این مقاله، گسل ها و همچنین ساختار زمین شناسی استان و تاثیر آن بر وقوع زلزله در ایتان مورد بررسی قرار گرفت، سپس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی لرزه خیزی استان سیستانو بلوچستان به کمک داده های آماری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.