سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 600

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANCOPM01_014

Index date: 9 June 2017

بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک abstract

یکی ازمهمترین سازوکارهایی که باعث شکست موادکامپوزیتی می شود، جدایش لایه ها یا تورق است. جدایش لایه ها پدیده ای است که باعث گسیختگی بین ماتریس و تقویت کننده های کامپوزیت می شود و کارایی سازه را به حداقل می رساند. دلیل رخ دادن جدایش لایه ها، نبود تقویت کننده در راستای ضخامت است. در این تحقیق، نانو وب الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال (PVB) به عنوان تقویت کننده در میان لایه کامپوزیت الیاف شیشه-رزین فنولیک قرار داده شد تا مکانیزم شکست جدایش لایه ها را تغییر دهد. بر این اساس، نمونه های چند لایه کامپوزیتی با سه ضخامت مختلف میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال(PVB)، تهیه شد و تحت آزمون خمش شکاف دار قرار گرفت.در این آزمون، به منظور ایجاد شکست با ساز و کار تورق، به هنگام ساخت نمونه ها، یک جدایی بین لایه ای در بخشی از نمونه از پیش ایجاد می شود. نیروی لازم برای تورق نتایج نشان می دهد که حضور میان لایه تاثیر قابل توجهی بر مکانیزم شکست، استحکام خمشی و چقرمگی شکست کامپوزیت دارد و چقرمگی شکست 230% افزایش می دهد.

بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک Keywords:

تورق-الکتروریسی-کامپوزیت های لایه ای-پلی وینیل بوتیرال

بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک authors

حسین ایپکچی

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت

مسعود اسفنده

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت

امیرمسعود رضادوست

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Shojaei, G. Li, P.J. Tan, J. Fish, Dynamic Delamination ...
M.M. Shokrieh, A. Zeinedini, A Novel Procedure for Prediction of ...
B. Najafloo, A.M. Rezadoust, M. Latifi, Effect of Through- the-Thicknes ...
H. Saghafi, R. Palazzetti, A. Zucchelli, G. Minak, Influence of ...
S. Hamer, H. Leibovich, A. Green, R. Intrater, R. Avrahami, ...
R. Palazzetti, X. Yan, A. Zucchelli, Influence of Geometricl Features ...
E. Kenawy, J.M. Layman, J.R. Watkins, G.L. Bowlin, J.A. Matthews, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک" توسط حسین ایپکچی، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت؛ مسعود اسفنده، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت؛ امیرمسعود رضادوست، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرآیند، گروه کامپوزیت نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تورق-الکتروریسی-کامپوزیت های لایه ای-پلی وینیل بوتیرال هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 600 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی ازمهمترین سازوکارهایی که باعث شکست موادکامپوزیتی می شود، جدایش لایه ها یا تورق است. جدایش لایه ها پدیده ای است که باعث گسیختگی بین ماتریس و تقویت کننده های کامپوزیت می شود و کارایی سازه را به حداقل می رساند. دلیل رخ دادن جدایش لایه ها، نبود تقویت کننده در راستای ضخامت است. در این تحقیق، نانو وب الکتروریسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر میان لایه الکتروریسی شده پلی وینیل بوتیرال بر مقاومت به تورق کامپوزیت های شیشه-فنولیک با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.