سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 618

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAHB01_094

Index date: 23 September 2016

اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه abstract

در سال های اخیر، بهبود سلامت شرطی ضروری برای توسعه اقتصادی به شمار می رود، به این دلیل که بهبود سلامتی به عنوان عاملی برای افزایش امکانات اقتصادی تولید، درآمد بالقوه جمعیت را افزایش می دهد و با کاهش نرخ استهلاک سرمایه انسانی، باعث جذابیت سرمایه گذاری در آموزش می گردد. همچنین آموزش و درآمد سرانه، دو عامل مهم بیان کننده اثر نابرابری درآمد بر سلامت می باشند که باعث بهبود سلامت از طریق کاهش نابرابری درآمد می گردد. هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین اثر نابرابری درآمد، آموزش و رشد اقتصادی بر شاخص سلامت (امید به زندگی در بدو تولد) در منتخبی از کشورهای در حال توسعه با سطوح توسعه یافتگی متفاوت) سطح توسعه یافتگی بر اساس شاخص توسعه انسانی بین 0/79 تا 0/7) طی سال های 2014-1980 می باشد. بر اساس نتایج پژوهش برای کشورهای در حال توسعه، بین متغیرهای تولید ناخالص داخلی سرانه و آموزش با متغیر سلامت رابطه مثبت و معناداری وجود دارد، و بین نابرابری درآمد با متغیر سلامت رابطه منفی و معناداری وجود دارد.

اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه Keywords:

آموزش , نابرابری درآمد , امید به زندگی (شاخص سلامت) کشورهای در حال توسعه , روش تخمین زن گشتاور تعمیم یافته (GMM)

اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه authors

رقیه جلیلی شاه منصوری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه اقتصاد، پردیس علوم و تحقیقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

مهدی بصیرت

گروه اقتصاد، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-Cantarero, D., Pascual, M. and Sarabia, J. M. (1005). "Effects ...
-Feng, Z., Wang, WW., Jones, K., and Li, Y. (2012). ...
-Jones, C. (1997).On the evolution of world income distribution. Journal ...
- Kawachi, Ichiro (1333). "Income Inequality and Health: Pathways and ...
- Kawachi I (2000), "Income Inequality and Health", In: Berkman, ...
_ Oxford University Press 1371, "Oxford English Dictionary", Oxford, U.K: ...
- Rodgers, G. B. (1373). "Income and inequality as determinants ...
-Rajan, K., Kennedy, J., and King, L. (2013). Is wealthier ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه" توسط رقیه جلیلی شاه منصوری، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه اقتصاد، پردیس علوم و تحقیقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران؛ مهدی بصیرت، گروه اقتصاد، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش، نابرابری درآمد، امید به زندگی (شاخص سلامت) کشورهای در حال توسعه، روش تخمین زن گشتاور تعمیم یافته (GMM) هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 618 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال های اخیر، بهبود سلامت شرطی ضروری برای توسعه اقتصادی به شمار می رود، به این دلیل که بهبود سلامتی به عنوان عاملی برای افزایش امکانات اقتصادی تولید، درآمد بالقوه جمعیت را افزایش می دهد و با کاهش نرخ استهلاک سرمایه انسانی، باعث جذابیت سرمایه گذاری در آموزش می گردد. همچنین آموزش و درآمد سرانه، دو عامل مهم بیان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر نابرابری درآمد و آموزش بر سلامت در منتخبی از کشورهای درحال توسعه با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.