سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 720

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAHB01_200

Index date: 23 September 2016

اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام) abstract

در این تحقیق سعی بر آن شده تا با بررسی خطبه ها و نامه ها و حکمت های نهج البلاغه و سایر کتب نوشته شده درباره کتاب نهج البلاغه به بررسی اهداف حکومت مردم سالاری دینی از منظر نهج البلاغه پرداخته شود . حکومت ها در دنیا براساس مبانی، پدید آمده و به دنبال اهدافی هستند در این زمینه در حکومت مردم سالار دینی که حکومتی اسلامی با مشارکت مردم و با انتخاب آنهاست اهدافی فراتر از اهداف دنیوی سایر حکومت های غیردینی است. ابتدا به تعریف مردم سالاری و دموکراسی پرداخته شده و سپس اهداف حکومت مردم سالاری دینی از دو جهت مورد بررسی واقع گردیده است ازبعد مادی و دنیایی و از بعد معنوی، در قسمت مادی اهداف حکومت اجمالا شامل امنیت، عدالت، تامین نیازهای ضروری مسلمانان، توسعه اقتصادی و از نظر معنوی به هدایت و تربیت، اقامه حدود الهی، است تا با فراهم شدن این موارد در کنار هم، افراد جهت وصول به سعادت و کمال نهایی انسان آماده گردند. سعادت آخروی در سایه حکومت مردم سالاری دینی امکانپذیر است. در آخر آسیب ها و موانع این اهداف بررسی شده و عوامل ایجاد کننده آنها از دید امام علی (علیه السلام) مورد نقد واقع گردیده است.

اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام) Keywords:

اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام) authors

حسن حسن زاده

دانشجوی دکتری عرفان اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب

علیرضا شهرآبادی

دانشجوی ارشد علوم حدیث، گرایش نهج البلاغه، دانشگاه قرآن و حدیث

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نهج البلاغه، صبحی صالح، بیروت، ناشر دارالکتاب لبنان، 1425ه، 2004م ...
آنتونی آربلاستر، دموکراسی، ترجمه حسن مرتضوی، تهران، انتشارات آشتیان، 1394 ...
ابن‌میثم بحرانی، میثم‌بن علی، شرح نهج البلاغه، مترجم محمدصادق عارف، ...
حر عاملی، محمد بن الحسن _ وسائل الشیعه الی تحصیل ...
کارل، کوهن، دموکراسی، ترجمه فریبرز مجیدی، تهران، انتشارات خوارزمی، 1373 ...
کربلایی پازوکی، علی، مردم سالاری دینی در نهج ابلاغه، تهران، ...
لنکرانی، فاضل، آ یین کشورداری از دیدگاه امام علی (علیه ...
محمدی ری شهری، محمد، موسوعه امام علی ابن ابیطالب (علیه ...
محمودی، محمد باقر، نهج السعاده فی مستدرک نهج البلاغه، بیروت، ...
مطهری، مرتضی، جاذبه و دافعه علی (علیه اسلام)، قم، انتشارات ...
مطهری، مرتضی _ دانش نامه امام علی (علیه السلام)، چاپ ...
مطهری، مرتضی، سیری در نهج البلاغه، قم، صدرا 1375، ...
نوری، حسین بن محمدتقی، مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام)" توسط حسن حسن زاده، دانشجوی دکتری عرفان اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب؛ علیرضا شهرآبادی، دانشجوی ارشد علوم حدیث، گرایش نهج البلاغه، دانشگاه قرآن و حدیث نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دموکراسی، مردم سالاری، حکومت اسلامی، نهج البلاغه، امام علی (علیه السلام) هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 720 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق سعی بر آن شده تا با بررسی خطبه ها و نامه ها و حکمت های نهج البلاغه و سایر کتب نوشته شده درباره کتاب نهج البلاغه به بررسی اهداف حکومت مردم سالاری دینی از منظر نهج البلاغه پرداخته شود . حکومت ها در دنیا براساس مبانی، پدید آمده و به دنبال اهدافی هستند در این زمینه در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اهداف مردم سالاری دینی از منظر امام علی (علیه السلام) با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.