سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 508

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FANAVARI01_021

Index date: 9 June 2017

بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای abstract

در این تحقیق اختلاط توزیعی در یک تانک اختلاط مجهز به همزن تیغه ای در جریان آرام مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور اجزای بردار سرعت و فشار در جریان دو فازی در تانک اختلاط با استفاده از نرم افزار فلوینت در شرایط ناپایا محاسب شده است و واریانس غلظت به عنوان معیار سنجش اختلاط توزیعی با گذشت زمان با استفاده از مقادیر غلظت هر فاز در نقاط مختلف به دست آمده است. سپس تاثیر عوامل مختلف به مانند زاویه پره،ارتفاع پره و موقعیت شعاعی آن بر روی سرعت پیشرفت اختلاط بررسی شده است و شرایط مناسب برای به دست آوردن اختلاطی مناسب و سریع پیشنهاد شده است.

بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای Keywords:

بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای authors

ریوف بابا حسینی

دانشگاه آزاد اسلامی-واحد شاهرود

محمد محمدیون

دانشگاه آزاد اسلامی -واحد شاهرود

احسان زاهدی

دانشگاه آزاد اسلامی-واحد شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Middleman S, Fundamental of polymer processing. McGraw-Hill, Inc. 1997 ...
White S, Polymer Mixing. 1st edition, Hanser, 2001. ...
Stanley M. Walas, Chemical Process Equipment (Third Edition) _ Selection ...
Cheremisinoff, Nicholas P., Handbook of Chemical Processing Equipment, ...
John J. McKetta Jr, Chemical Processing Handbook ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای" توسط ریوف بابا حسینی، دانشگاه آزاد اسلامی-واحد شاهرود؛ محمد محمدیون، دانشگاه آزاد اسلامی -واحد شاهرود؛ احسان زاهدی، دانشگاه آزاد اسلامی-واحد شاهرود نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جریان دوفازی، اختلاط توزیعی، مخزن اختلاط، فلوینت هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 508 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق اختلاط توزیعی در یک تانک اختلاط مجهز به همزن تیغه ای در جریان آرام مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور اجزای بردار سرعت و فشار در جریان دو فازی در تانک اختلاط با استفاده از نرم افزار فلوینت در شرایط ناپایا محاسب شده است و واریانس غلظت به عنوان معیار سنجش اختلاط توزیعی با گذشت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اختلاط دو فازی در مخازن به همزن تیغه ای با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.