سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 668

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DSCONF03_090

Index date: 9 June 2017

تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع abstract

با افزایش بار در شبکه های قدرت و در پی تامین نیاز انرژی الکتریکی و استفاده از شبکه های تولید پراکنده و به تبع آن استفاده از اینورترها که بارهای غیر خطی محسوب می شوند ، باعث اعوجاج در ولتاژ شده و جریا های هارمونیک توسط این تجهیزات تولید می شود. با توجه به اینکه بهره برداری از مناب تولید توا پراکنده و بارهای منابع تغذیه سوییچینگ به طوری است که باعث تولید جریا های هارمونیک در منب ولتاژ سینوسی خالص می شود و این هارمونیک های تولید شده بر سیستم عایقی تجهیزات فشارقویاز جمله ترانسفورماتورهای فشار متوسط که نقش مهمی در شبکه های توزیع دارند اثرات مخربی خواهد داشت ، لذا در این مقاله به منظور بررسی اثرات هارمونیک ناشی از گسترش تجهیزات الکترونیک قدرت در شبکه بر عایق ترانسفورماتور شبکه توزیع در آزمایشگاه فشارقوی با طراحی و پیاده سازی مدارات آشکارسازی و تولید ولتاژ فشارقوی همراه با هارمونیک سوم به عنوان یکی از هارمونیکهای موثر در سه سطح از ولتاژ های مختلف و همچنین آشکار سازی سیگنال تخلیه جزیی در روغن عایق ترانسفورماتور توسط دستگاه دیجیتال و ارایه نتایج اندازه گیری ، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع Keywords:

تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع authors

مجید کارگرمقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق قدرت،دانشکده برق وکامپیوتر،دانشگاه آزاد اسلامیواحد علوم و تحقیقات تهران ، ایران

فرامرز فقیهی

استادیار, گروه مهندسی برق قدرت, دانشکده برق وکامپیوتر,دانشگاه آزاد اسلامیواحد علوم و تحقیقات تهران , ایران

محمد میرزایی

دانشیار گروه برق قدرت، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، بابل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R. Sarathi and M Archana 00 Investigation of Partial Discharge ...
J. B. Whitehead, "The dielectric losses in impregnated paper", Trans. ...
S. B. Warder, E. Friedlander and A. N. Arman, "The ...
B. Florkowska, M. Florkowski, J. Furgal, J. Roehrich and P. ...
F. S. Young, T. W. Dakin and H R. Moore, ...
J. H. Mason, Discharges in dielectrics at high voltages and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع" توسط مجید کارگرمقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق قدرت،دانشکده برق وکامپیوتر،دانشگاه آزاد اسلامیواحد علوم و تحقیقات تهران ، ایران؛ فرامرز فقیهی، استادیار, گروه مهندسی برق قدرت, دانشکده برق وکامپیوتر,دانشگاه آزاد اسلامیواحد علوم و تحقیقات تهران , ایران؛ محمد میرزایی، دانشیار گروه برق قدرت، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، بابل، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تخلیه جزیی ، تولید پراکنده ، شبکه توزی ، روغن ترانسفورماتور ، هارمونیک هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 668 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با افزایش بار در شبکه های قدرت و در پی تامین نیاز انرژی الکتریکی و استفاده از شبکه های تولید پراکنده و به تبع آن استفاده از اینورترها که بارهای غیر خطی محسوب می شوند ، باعث اعوجاج در ولتاژ شده و جریا های هارمونیک توسط این تجهیزات تولید می شود. با توجه به اینکه بهره برداری از مناب تولید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل اثرات هارمونیک های منتج از تجهیزات تولید پراکندهبر سیستم عایقی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.