نمای تکنیکی- تاکتیکی کاراته کاران نخبه جهانی مسابقات 2014 فرانسه
Publish place: The first National Conference of Sports Science Research New findings in the field of health, prevention, heroes and Tourism
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 643
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CDLC01_208
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
Abstract:
[توضیح سیویلیکا: در نمایش اعداد داخل متن مقاله مشکل وجود دارد.] تحلیل تکنیکی– تاکتیکی فعالیت رقابت کنندگان یکی از روش های توسعه ورزش مدرن کاراته است. از آنجایی که کاراته کاران مجموعه ای از استراتژی ها و تکنیک های مختلف را می توانند در مسابقه اجرا کنند، یافتن الگویی از چگونگی استفاده از استراتژی ها و تکنیک های اجرا شده توسط قهرمانان، مورد توجه مربیان و ورزشکاران قرار گرفته بطوری که هدف از تحقیق حاضر بررسی استراتژی ها و تکنیک های بکار گرفته شده توسط کاراته کاران شرکت کننده در مسابقات جهانی2014 بود. آزمودنیهای تحقیق شامل 30 کای مرد حاضر در مسابقات قهرمانی جهان در فرانسه در سال کومیته 2014 میلادی بودند. اعمال امتیازی از طریق 3 روش پایه ی امتیازگیری (حمله، حمله در حمله، و ضدحمله)، و تکنیک های امتیازگیری موجود در کومیته، و منطبق با قوانین داوری مورد تحلیل قرار گرفتند. جهت تحلیل دقیق هر مسابقه، فیلم ضبط شده آن به دفعات توسط نرم افزار کویینتیک مورد بازنگری قرار گرفت. برای ثبت اطلاعات از فرم مخصوصی استفاده شد که به تایید 2 متخصص سنجش و 15 مربی تیم ملی رسیده، توسط محققین قبلی استفاده شده بود. نتایج بررسی نشان داد که دست با شیوع 69 69 /5% به عنوان پرکاربردترین عضو بدن بازیکنان در اجرای تکنیک به حریف، به طور معناداری بیشتر از سایر نواحی مورد استفاده قرار گرفته است X(2)=385/00 ،P=0/001)ضمن آنکه ناحیه ی سر و گردن 66% رایج ترین ناحیه مورد هجوم بود P=0/001 و F=773/129 همچنین گروه های برنده و بازنده از حیث نوع فشار در اجرای تکنیک بطور معناداری متفاوت عمل نموده؛ بطوری که برندگان کمتر اقدام به حمله نموده و بیشتر به ضد حمله پرداخته و بازندگان بیشتر در حال حمله بودند P=0/03 و F=5/48 یافته های این تحقیق می تواند در طراحی و برنامهریزی آماده سازی استراتژیک کاراته کاران لحاظ شده و نقش اساسی در موفقیت آینده آن ها داشته باشد.
Keywords:
Authors
رقیه باتوانی
کارشناسارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه، گروه مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، مبارکه، اصفهان،ایران
احمدرضا عسکری
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه، گروه مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، مبارکه، اصفهان، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :