سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,130

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMSYM03_040

Index date: 9 June 2017

استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394 abstract

بزرگ شدن سازمان وها افزایش خواستهها و نیازهای مشتریان از یک سو و تنوع تجهیزات ومحصولات و کاهش عمر آنها، لزوم افزایش سرعت در بازارهای پیچیده، توسعه فناوری اطلاعات و ، ... از سوی دیگر، روشهای سنتی تولید، ذخیره و انتقال کالا را ناکارامد نموده است. عملکرد مطلوب لجستیکی، یکی از فرصتهای اولیه ای است که سازمانهای درگیر در یک مدیریت زنجیره تامین یکپارچه، می توانند به وسیله آن به طور قابل توجهی فرآیندهای زنجیره تامین، را بهبود بخشند. فرایند لجستیک نه تنها برای صنایع تولیدی و مونتاژ که محصول گرا هستند، بلکه برای صنایع جزیی (خرده فروشی)، حمل و نقل، توزیع و به طور کلی صنایع خدمت گرا نیز از اهمیت حیاتی بر خوردار می باشند.به واسطه رقابت فزآینده در بازاهای جهانی، مدیریت لجستیک به عنوان منبع مهمی برای کسب مزیت رقابتی قابل اتکا و پایدار مطرح شده است .این پژوهش به بررسی فرآیندهای لجستیک و رابطه آنها بر بهره وری در کارخانه شیر پگاه فارس می پردازد . نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان تعیین شده که 70 نفر از کل کارکنان سازمان می باشند. داده ها از طریق پرسش نامه استاندارد بهره وری و فرآیندهای لجستیک جمع آوری شده است. و با استفاده از نرم افزار spss تجزیه و تحلیل گردیده و برای بررسی فرضیات از تحلیل واریانس، کواریانس، و آماره آزمون کولموگروف استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که بین فرایندها ی لجستیک و بهرهوری کارخانه شیر پگاه فارس رابطه مثبت و معنی دار ی وجود دارد .

استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394 Keywords:

استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394 authors

سعیدرضا معین

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازررون، گروه مدیریت، ایران

زهرا جلودار

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازررون، گروه مدیریت، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آبادی، امین، ابراهیم، (1390)، تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر ...
باقری نژاد، زهرا، برادران کاظم زاده، رضا، اسدی، روح انگیز، ...
تیزرو، علی، آذر، عادل، احمدی، رضا، رفیعی، مجید، (1391)، ارائه ...
رضائیان، علی، شاهباز، ناصر، مقبل باعرض، عباس، مشبکی، اصغر، (1389)، ...
سدهی سلیمانی، مجتبی، (1391)، ایران: کشوری لجستیکی. لجستیک و زنجیره ...
سوخکیان، محمدعلی، ربیعه، مسعود، افسر، امیر، (1386)، طراحی مدل کنترل ...
شجاعی، علیرضا، (1385)، اهمیت لجستیک و زنجیره تامین برای رقابت ...
غضنفری، مهدی، فتح اله، (1394)، نگرشی جامع بر مدیریت زنجیره ...
نصراله نیا، محمدابراهیم، مداحی، محمد، رحمانی زاده، فرانه(1393)، بررسی عملکرد ...
هوگوس، مایکل، (1393)، اصول و مبانی مدیریت زنجیره تامین. ترجمه ...
Leeuwen, van G. and L. Klomp (2014), :On the contribution ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394" توسط سعیدرضا معین، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازررون، گروه مدیریت، ایران؛ زهرا جلودار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازررون، گروه مدیریت، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لجستیک،بهره وری،زنجیره تامین هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1130 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بزرگ شدن سازمان وها افزایش خواستهها و نیازهای مشتریان از یک سو و تنوع تجهیزات ومحصولات و کاهش عمر آنها، لزوم افزایش سرعت در بازارهای پیچیده، توسعه فناوری اطلاعات و ، ... از سوی دیگر، روشهای سنتی تولید، ذخیره و انتقال کالا را ناکارامد نموده است. عملکرد مطلوب لجستیکی، یکی از فرصتهای اولیه ای است که سازمانهای درگیر در یک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از لجستیک بر تولیدبهتردر کارخانه شیر پگاه فارس در سال 1394 با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.