سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 838

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IARC03_080

Index date: 9 June 2017

شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز abstract

گردشگری به عنوان صنعت مادر،تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی کشورهای جهان دارد. درکشور ما نیز با توجه به وجود جاذبه های بالقوه فراوان در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی متاسفانه به دلیل عدم وجود برنامه پایه ایی و مناسب این امر نمود خاصی نداشته است. منطقه شیراز با دارا بودن پتانسیل های قوی در زمینه جذب گردشگر از جمله جاذبه های تاریخی، فرهنگی آداب و رسوم و اقوام می تواند به عنوان قطب گردشگری اقتصادی در سطح ملی و بین الملی قرار گیرد . در پژوهش حاضر ،به منظور رسیدن به هدف جذب توریست، ابتدا به بررسی مبانی نظری پژوهش پرداخته شده است . سپس به عنوان نمونه موردی، شهر شیراز انتخاب و در مورد بناها و معماری دوره های متعدد تاریخی در شهر شیراز تحقیق شده است. در ادامه، در گام بعدی، برای یافتن راه حلی سازمان یافته در جهت رفع کمبودها در جذب توریست، بناهایی شاخص ، مربوط به دوره های تاریخی در شهر شیراز، به صورت تصادفی انتخاب شده و به عنوان نمونه های تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. تنگناها و محدودیت های توسعه مشخص شده و در گام نهایی راهکارها و پیشنهادات در جهت رفع نواقص در مسیر جذب توریست و ایجاد طرحی مناسب برای شهر دوستدار توریست،ارایه شده است.

شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز Keywords:

شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز authors

علیرضا عبداله زاده فرد

استادیار گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر

محمدرضا امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه بیضا

ثمین ملک زاده

کارشناسی ارشد معماری،فارغ التحصیل دانشگاه اردستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مقصودی، س. عبدالحسینی، ز. سلیمانی، ز. بررسی نحوه گذراندن اوقات ...
مرکز پژوهش های مجلس شواری اسلامی. معاونت پژوهش های اجتماعی_فرهنگی، ...
بختیاری، ص.یزدانی _ م. بررسی آثار مستقیم و غیر مستقیم ...
معصومی، م. درآمدی بر رویکردها د برنامه ریزی توسعه ی ...
قادری، . عزتی، ع. حسین پور، ش. بررسی توسعه گردشگری ...
زندی مهر ه. بررسی وضعیت موجود صنعت توریسم در شهر ...
شهرودی، ع، سیدیان، ع. اصول و مبانی طراحی هتل، چاپ ...
اشرفی الکتابی، م. بررسی تغییرات نحوه گذراندن اوقات فراغت در ...
شجری، . خلیلی، ق. فضلی نژاد، ا ارزیابی آثار گردشگری ...
رفعت جاه، م . فراغت و ارزش های فرهنگی، گروه ...
رحمتی، . طراحی مجتمع توریستی، تفریحی و اقامتی بندر انزلی، ...
کمانکش، .مجموعه توریستی-تفریحی دریاچه گلهر.پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده معماری ...
سرایی، م .شمشیری، م 0 بررسی وضعیت گردشگری در شهر ...
مجیدی کرایی، ن. ستایش، ز. آثار باستانی و اسلامی شهر ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز" توسط علیرضا عبداله زاده فرد، استادیار گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر؛ محمدرضا امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه بیضا؛ ثمین ملک زاده، کارشناسی ارشد معماری،فارغ التحصیل دانشگاه اردستان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری شهرسازی و سرزمین پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، شیراز ، بافت تاریخی، معماری ، توریست ، فراغت هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 838 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری به عنوان صنعت مادر،تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی کشورهای جهان دارد. درکشور ما نیز با توجه به وجود جاذبه های بالقوه فراوان در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی متاسفانه به دلیل عدم وجود برنامه پایه ایی و مناسب این امر نمود خاصی نداشته است. منطقه شیراز با دارا بودن پتانسیل های قوی در زمینه جذب گردشگر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شهر دوستدار توریست با رویکرد به میراث فرهنگی- باستانی شهر شیراز با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.