سنجش شاخص های ذهنی موثر بر ارتقا قابلیت پیاده مداری نمونه موردی مورد مطالعه : خیابان احمدآباد مشهد –حدفاصل میدان فلسطین تا ملاصدرا
Publish place: همایش ملی معماری شهرسازی و سرزمین پایدار
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 511
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IARC03_090
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
Abstract:
هر معابر پیاده از جمله مهمترین فضاهای عمومی شهری هستند و این اهمیت هم ناشی از عملکرد آنها به عنوان جزیی از سیستم حمل و نقل دورن شهری و تامین دسترسی کاربری ها است و هم ناشی از عملکردهای آنها به عنوان یک فضای شهری در سطح شهر است. هدف از این تحقیق ایناست که شاخص های ذهنی موثر بر ارتقاء پیاده مداری را شناسایی نمود، سپس با بررسی محدوده احمدآباد در ناحیه 1 منطقه 1 شهرداری مشهد، ازطری مطالعات کتابخانه ای، تهیه اسناد، مرور طرح های فرادست و بررسی های میدانی در محدوده )مشاهدات حضوری در محل، به دست آوردن تصویر ذهنی ساکنین، پرسشنامه، مصاحبه و...( به شناخت محدوده ودر مرحله تحلیل داده ها و شناسایی شاخص های ذهنی بر افزایش قابلیت پیادهمداری در محدوده احمدآباد با برداشت میدانی و استفاده از تکنیک پرسشگری، و ابزار پرسشنامه و تحلیل داده های آماری، مبتنی بر ابزار spss وکاربست نرم افزارهای مختلف برای تحلیل داده ها بوده است بنابراین نوع تحقی کاربردی و روش تحقب توصیفی تحلیلی است. نتایج این تحقیق - نشان می دهد که باید به معابر بیشتر به لحاظ یکی از عناصر فضای شهری تحت عنوان خیابان های انسان مدار که در آنها تعاملات اجتماعی صورت می گیرد، نگاه شود. این خیابان ها با تکریم انسان، اورا به حضور در فضای شهری فرا می خوانندکه نتیجه آن پویایی شهر و محله به واسطه کنش های اجتماعی صورت گرفته در این فضاها توسط مردم می باشد.
Keywords:
Authors
محمدرضا مبهوت
دکتری برنامه ریزی شهری ، عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی خاوران
فرزانه فربد
دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی خاوران
نیلوفر اسماعیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی خاوران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :