سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,763

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC02_221

Index date: 6 October 2008

ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه) abstract

شبکه زهکشی زیرسطحی کار جمع آوری، انتقال و تخلیه رواناب های سطحی، آب اضافی در سطح خاک و یا در منطقه رشد ریشه و در زیر سطح خاک را به عهده دارد .یکی از مشکلات عمده شبکه ها ی آبیاری و زهکشی وجود خاک های واگرا در منطقه می باشد . قابلیت فرسایش پذیری بسیار زیاد این خاک ها موجب تغییر در شکل و ابعاد کانال های زهکشی می شوند . شبکه آبیاری و زهکشی شهید رجایی با مساحت خالص 4158 هکتار واقع در اراضی دشت امیدیه می باشد که در 130 کیلومتری جنوب شرقی اهواز واقع است. زه کش های درجه 1 و 2 این شبکه شامل 27 رشته زهکش و به طول 55/084ر کیلومتر است. دبی جمع کننده اصلی در این طرح m3/s 125 می باشد که به دلیل بافت خاک گچی و واگرای منطقه ، پس از احداث زهکش و گذشت یازده سال از زمان ساخت و بهره برداری، مقطع زهکش در تمام بازه ها از مقطع اولیه خارج شده و بعضاً به صورت دره با فرسایش های شیاری در بدنه زهکش درآمده است. بررسی امکان یابی مرمت شبکه زهکشی شهید رجایی پس از بازدیدهای به عمل آمده و مطالعات صورت گرفته حاکی از تخریب 60 درصدی شبکه زهکشی می باشد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که عدم صرف بهنگام هزینه های بهره برداری و نگهداری، عدم انجام مطالعات تکمیلی پس از بهره برداری از شبکه در اوایل بروز مشکلات خاص در منطقه موجب تحمیل هزینه ای معادل 5درصد از هزینه های ساخت شبکه تنها در 11 سال قبل شده است.

ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه) Keywords:

مرمت شبکه های زهکشی- خاک های واگرا- مدیریت بهره برداری

ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه) authors

سعید حاجی علی گل

کارشناس ارشد سازههای آبی شرکت مهندسین مشاور شاراب

فریبرز محمدی

دانشجوی دکتری آبیاری و زهکشی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمر

روح الله مختاران

کارشناس ارشد آبیاری وزهکشی شرکت مهندسین مشاور شاراب

کامران گمارپور

کارشناس ارشد تاسیسات آبیاری سازمان آب و برق خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
م.کارآموز و ر.کراچیان، برنامه ریزی و مدیریت کیفی سیستم های ...
ا.علیزاده، زهکشی اراضی، 1383، چاپ ششم، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ...
رحیمی، ح.1379 . " مسائل احداث کانالهای آبیاری در خاکهای ...
Lucente, F.P., Chiarabba, C., Cimini, G.B. and Giardini, D., 1999, ...
D Agostino, N., Jackson, J., Dramis, and F., Funiciello, R., ...
tions between mantle upwelling, drainage evolution and active normal faulting: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه)" توسط سعید حاجی علی گل، کارشناس ارشد سازههای آبی شرکت مهندسین مشاور شاراب؛ فریبرز محمدی، دانشجوی دکتری آبیاری و زهکشی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمر؛ روح الله مختاران، کارشناس ارشد آبیاری وزهکشی شرکت مهندسین مشاور شاراب؛ کامران گمارپور، کارشناس ارشد تاسیسات آبیاری سازمان آب و برق خوزستان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مرمت شبکه های زهکشی- خاک های واگرا- مدیریت بهره برداری هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1763 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبکه زهکشی زیرسطحی کار جمع آوری، انتقال و تخلیه رواناب های سطحی، آب اضافی در سطح خاک و یا در منطقه رشد ریشه و در زیر سطح خاک را به عهده دارد .یکی از مشکلات عمده شبکه ها ی آبیاری و زهکشی وجود خاک های واگرا در منطقه می باشد . قابلیت فرسایش پذیری بسیار زیاد این خاک ها موجب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی 8800 هکتاری شهید رجایی امیدیه) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.