سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,159

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NAYRC01_080

Index date: 8 October 2008

بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O abstract

در این مقاله کاربردهای جدید نانو Al2O3 به عنوان کاتالیست در نیتراسیون فنول و مشتقات فنول مورد بررسی قرار گرفته است. فنول در حضور مقادیر کاتالیتیکی از نانو Al2O3 و Fe(NO3 )3.9H2O در دی کلرو متان و در دمای اتاق، تحت شرایط ملایم و با بهره خوب نیتره می شود . نتایج نشان می دهد در حضور کاتالیست سرعت واکنش افزایش و گزینش پذیری بهبود می یابد . در مقادیر کم نیترات و کاتالیست تنها محصول منونیتره تولید می شود . اما با زیاد شدن مقدار کاتالیست و نیترات واکنش با سرعت بالایی انجام می شود و علاوه بر محصول منونیتره، محصول دی نیتره نیز تولید می شود.

بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O Keywords:

بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کریم زاده، ف.، قاسمعلی، ا.، سالمی زاده، س.، "نانومواد خواص، ...
M. A. Zolfigol, E. Madrakian, Synlett (2003) 191. ...
S. Samajdar, F.F. Becker, B.K. Banik, Tetrahedron Lett. 41 (2000) ...
M. A. Zolfigol, E. Madrakian, E. Ghaemi, Molecules 7 (2002) ...
B. Gigantee, A.O. Prazeres, M.J. Marcelo-Cu rto, A. Cornelis, P. ...
H.-B. Sun, R. Hua, Y. Yin, J. Org. Chem. 70 ...
M. A. Zolfigol, E. Ghaemi, E. Madrakian, Molecules 6 (2001) ...
M. A. Zolfigol, E. Madrakian, Synlett (2003) 191. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O" توسط ناهید حق نظری؛ فریبا ملکی؛ کیوان قدرتی؛ چنگیز کرمی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی نانو مواد و نانو تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نیتراسیون-نانوکاتالیست-فنول-نانو Al2O3 هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2159 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله کاربردهای جدید نانو Al2O3 به عنوان کاتالیست در نیتراسیون فنول و مشتقات فنول مورد بررسی قرار گرفته است. فنول در حضور مقادیر کاتالیتیکی از نانو Al2O3 و Fe(NO3 )3.9H2O در دی کلرو متان و در دمای اتاق، تحت شرایط ملایم و با بهره خوب نیتره می شود . نتایج نشان می دهد در حضور کاتالیست سرعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات کاتالیتیکی نانو Al2O3 در نیتراسیون فنول و مشتقات آن با استفاده از Fe(NO3 )3.9H2O با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.