بررسی نقش بانوان دانشگاهی در عرصه تولیدات علمی و ارایه راهکارهای افزایش مشارکت زنان در گسترش مرزهای دانش و اقتصاد مقاومتی
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,043
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWSD01_117
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
امروزه با افزایش اشتغال زنان در جامعه، تولید اقتصادی هم در خانواده و هم در اجتماع رشد پیدا کرده است. به منظور تشکیل یک زیر بنا برای اشتغال زنان می توان به درج بیشتر رشته های تحصیلی، آموزشی و پژوهشی در بخش های گوناگون با توجه به نیازهای جامعه، تغییر رویکردها و نگاه ویژه به جنس زن به عنوان نیروی کار اشاره کرد. سرمایه گذاری برای آموزش خانم ها، باعث می شود که تولید ناخالص داخلی با افزایش سرانه درآمد رشد نماید. خوشبختانه، امروزه تعداد زیادی از زنان درجامعه صاحب پست های مدیریتی ،اداری و امتیازهای کاری در کشور هستند. البته هنوز هم تفاوت هایی در این رابطه مشهود است از جمله بالا بودن میزان حقوق آقایان در برابر بانوان در برخی از مشاغل در قبال انجام کار برابر و یا به دلیل محدودیت های موجود بانوان از انجام بعضی از مشاغل به دور هستند. یکی از مهم ترین شاخص های بخش توسعه و پیشرفت یک جامعه، تولیدات علمی و معیارهای مرتبط با آن از جمله میزان استناد، مقالات پراستناد، مقالات پر کاربرد، h-index و .. است. بخشی از پژوهشگران و اعضای جامعه علمی زنان می باشند که نشان دهنده نقش موثر آنان در ارتقای وضعیت علمی به ویژه تولیدات علمی ایران در پایگاه های اطلاعاتی بین المللی می باشد. زنان با وجود توانمندی های ذاتی می توانند در بخش های مختلف علمی، اجتماعی و اقتصادی کشور تاثیر گذار باشند. در این مقاله، به بررسی نقش زنان در تولیدات علمی و پژوهشی و موانع حضور موثر آنها در این زمینه پرداخته شده است.
Keywords:
Authors
صاحبعلی منافی
دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد شاهرود، شاهرود، ایران
سید حسین بدیعی
دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد شاهرود، شاهرود، ایران
نسرین صالحی
دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شاهرود، شاهرود، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :