تاثیر قابل توجه بهینه سازی ست پوینت تاسیسات سرمایشی و گرمایشی برکاهش آلودگی هوا در مقایسه با سایر راهکارهای کاهش مصرف انرژی ساختمان

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 637

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SAFEMASHAD01_133

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

آلودگی هوا در شهرها و به ویژه کلانشهرها و مصرف سوخت های فسیلی همواره باهم ارتباط مستقیم دارند.افزایش مصرف سوخت های فسیلی علاوه بر تحلیل منابع، آیندگان را برای تامین انرژی با چالش مواجه میکند.پیامد غیر قابل انکار افزایش مصرف سوخت های فسیلی، که اثر آن در حال حاضر هم کاملا مشخص است آلودگیهوا است؛ که علاوه بر اثرات نامطلوب بر رشد کودکان، هزینه های درمانی بسیاری را برای نظام سلامت کشورها وافراد تحمیل میکند. در کشور ایران 42 درصد از کل مقدار مصرف انرژی سالانه کشور، در بخش ساختمان مصرف میشود؛ که در ساختمان هم بیشترین انرژی در تاسیسات سرمایشی گرمایشی استفاده میشود. با کاهش مصرفانرژی در بخش سرمایش و گرمایش ساختمان ها، میتوان کاهش چشمگیری در انتشار آلودگی هوا داشت. برایکاهش مصرف انرژی، به روزسازی تجهیزات قدیمی و استفاده از ادوات کنترلی از راهکارهای مرسوم اما پرهزینه هستند. اما این تحقیق نشان میدهد که ساده ترین و کم هزینه ترین و اثرگذارترین روش، فرهنگ سازی مردم درراستای کاهش دمای ست پوینت در زمستان و افزایش آن در تابستان است. با مدل سازی یک ساختمان نمونه و بررسی اثر بهینه سازی ست پوینت در تاسیسات تهویه مطبوع، میزان انتشارسالیانه گاز منو اکسیدکربن توسط نرم افزار دیزاین بیلدر محاسبه شد. مشخص شد که راهکار بهینه سازی ست پوینت، تاثیر بسیار بیشتری نسبت به استفاده از عایق در جداره ها یا استفاده از پنجره های دوجداره دارد. بنابراینمیتوان با کمترین هزینه، بیشترین مقدار کاهش در انتشار آلودگی هوا را به دست آورد. نتیجهی این تحقیق میتواند اهمیت الویت راهکارهای فرهنگی، در کاهش آلودگی هوا و دستیابی به جامعه ایمن را روشن سازد.

Authors

مهدی جواهران یزد

دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی، دانشکده مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رضا جواهران یزد

کارشناس ارشد طراحی تاسیسات مکانیکی، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ]1[ترازنامه انرژی سال 1393 _ معاونت امور برق و انرژی، ... [مقاله ژورنالی]
  • J3[دفتر مقررات ملی ساختمان، راهنمای مبحث نوزدهم، نشر توسعه ایران، ...
  • ]4[جواهران یزد، مهدی، "بررسی اثر عایق فوم حجیم شده با ...
  • Efficiency Valuation Organization (EVO), IPMVP Volume I in English, January ...
  • نمایش کامل مراجع