سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 671

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MSACONF01_269

Index date: 1 July 2017

ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی) abstract

با توجه به اینکه در جهان امروز سازمانها و شرکتها در پی حفظ و افزایش سود و بقای بیشتر در بازار هستند، شرکتها در یک رقابت تنگاتنگ قرار گرفتهاند. پیشبینی یک مسیله باعث جلوگیری از بروز برخی مشکلات و همچنین کاهش هزینههای سازمانی شده و به دنبال آن سودآوری بیشتری اتفاق میافتد. به همین دلیل بسیاری از سازمانها قبل از هر اقدامی به دنبال پیشبینی نتیجه آن هستند. استدلال مبتنی بر مورد به عنوان یک روش کارآمد برای حل مساله تعیین هدف فروش یک منطقه جدید معرفی میشود. که با توجه به تجربیات گذشته در دیگر مناطق، همینطور میزان مشابهت بین مناطق دیگر با منطقه جدید و با استفاده از اعداد فازی برای کمی کردن دادههای کیفی در این تحقیق به کار گرفته شده است. و در نهایت برای حل مسیله با استفاده از منطق فازی اعداد به دست آمده دفازی شدهاند. تحقیق پیش رو برای سازمانهایی که در زمینه فروش محصولات مختلف فعالیت میکنند جهت پیشبینی فروش با توجه به امکانات موجود بسیار کاربردی است.

ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی) Keywords:

ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی) authors

محمدکاظم مشکانی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع لجستیک و زنجیره تامین، دانشگاه خوارزمی

نسیم غنبرطهرانی

استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی

ابوالفضل میرزازاده

دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قدسی پور، حسن.(1391). فرایند تحلیلی سلسله مراتبی. جلد 1. تهران: ...
Aamodt, A. Plaza E. (1994). "Case-based reasoning: foundational issues, methodological ...
Bergmann, Ralph.(2002). Experience management: foundations, development methodology, and internet-based applications. ...
Chang et al.(2005). "Evolving neural network for printed circuit board ...
Chang, P. Liu, C. Lai, R.(2008). _ fizzy case-based reasoning ...
Dalal, S. Athavale, V. Jindal, K. (2011). "Case Retrieval Optimization ...
Finnie, G. Sun, Z. (2003). "R5 model for case-based reasoning." ...
Fu, Jianxi. Fu, Yuanlue. (2012). "Case-Based Reasoning and Multi-Agents for ...
Kim, M. Jang, Y, C. Lee, S.(2013)." Application of Delphi-AHP ...
Kolodner, J. (1983). "Maintaining organization in a dynamic long-term memory." ...
Liao et al. (2012). "Adaptation methodology of CBR for environmentl ...
Liu, X. Lin, Y. Wang, Z. (2016)." Group variable selection ...
Philipp Koehn. (2010). "A Experimental Management System." The Prague Bulletin ...
Ross, J, Timothy. (2010). Fuzzy Logic with Engineering Applications. Vol. ...
Zadeh, L.A. (1968). "Fuzzy algorithms." Information and Control 12: 94-102. ...
Zavadskas, E. Turskis, Z. Kildiene, S. (2014). "State of art ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی)" توسط محمدکاظم مشکانی، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع لجستیک و زنجیره تامین، دانشگاه خوارزمی؛ نسیم غنبرطهرانی، استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی؛ ابوالفضل میرزازاده، دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استدلال مبتنی برمورد؛ پیشبینی؛ میزان مشابهت؛ منطق فازی؛ دفازی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 671 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اینکه در جهان امروز سازمانها و شرکتها در پی حفظ و افزایش سود و بقای بیشتر در بازار هستند، شرکتها در یک رقابت تنگاتنگ قرار گرفتهاند. پیشبینی یک مسیله باعث جلوگیری از بروز برخی مشکلات و همچنین کاهش هزینههای سازمانی شده و به دنبال آن سودآوری بیشتری اتفاق میافتد. به همین دلیل بسیاری از سازمانها قبل از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه یک مدل استدلال مبتنی برمورد فازی برای پیش بینی اهداف ویزیتورهای یک منطقه جدید در صنعت کالاهای مصرفی (مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.