اثر الیاف فورتا بر مشخصات مکانیکی (فشاری - کششی - خمشی) بتن سبک و کنترل ترک خوردگی بتن توسط این نوع الیاف
Publish place: International Conference on Architecture, Urban Planning, Civil Engineering, Art and Environment; Future horizons, look to the past
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 687
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_0280
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
پدیده شکست در مواد نیمه ترد نظیر بتن پدیده ای غیر خطی است. وجود الیاف در بتن نه تنها باعث بهبودی برخی خواص مکانیکی آن نظیر مقاومت در برابر ایجاد و رشد ترک، مقاومت برشی، کششی، فشاری و ضربه ای می شود، بلکه باعث افزایش شکل پذیری و انرژی لازم برای شکست بتن نیز می گردد [1]. یکی از این نوع الیاف ها که در نوع خود به روز و جدید می باشد و بر روی آن تحقیق کمتری صورت گرفته است الیاف فورتا می باشد که می توان با اضافه کردن الیاف به ترکیب بتن سبک و مصالح پیش ساخته مقاومت آن ها را افزایش داده و نیز باعث جلوگیری از ترک خوردگی و از هم پاشیدگی و به طبع آن خرابی سازه ساخته شده با این نوع بتن شد. در این مقاله با اضافه کردن مقادیر مختلف (صفر، 0.5 و 0.7 و 1 و 1.5) درصد، الیاف فورتا به بتن سبک و همچنین تاثیر الیاف فورتا در بهبود کیفیت بتن سبک و تاثیر بر مقاومت مکانیکی (فشاری - کششی - خمشی) مورد بررسی قرار گرفته است. برای آزمایش مقاومت فشاری از نمونه های 10 × 10 × 10 و برای تعیین مقاومت کششی از نمونه های استوانه 30 × 15 آزمایش دو نیم شدن برزیلی و برای انجام آزمایش خمشی ار تیر های منشوری 10 × 10 × 50 استفاده شده است. بخش نخست شامل تعیین طرح اختلاط مناسب برای بتن سبک و بخش دوم ساخت نمونه های آزمایشگاهی بتن الیافی با تعیین مقاومت فشاری، کششی و خمشی 28 روزه و هچنین کنترل ترک خوردگی با استفاده از الیاف فورتا بعنوان ماده تقویتی در ساختار بتن می باشد که با افزایش ناچیزی از الیاف در چگالی بلوک، باعث افزایش چشمگیر مقاومت نمونه ها شده است.
Keywords:
Authors
نوید عبدالرحیم پور حکیمی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شبستر، گروه عمران، شبستر، ایران
سعید جواهر زاده
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شبستر، گروه عمران، شبستر، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :